تشکیل قرارگاه مشترک تولید علم و فناوری میان وزارت بهداشت و وزارت علوم

معاون تحقیقات وزارت بهداشت گفت: رشد فناوری بدون توجه به تولیدات علمی میسر نخواهد شد.

یونس پناهی با بیان این که راه اندازی قرارگاه مشترک تولید علم و فناوری همه بازیگران این عرصه را در بر می گیرد، گفت: با تشکیل قرارگاه مشترک انتظار می‌رود چالش‌ها و راهکار‌های این حوزه با مشارکت تمامی فعالان و بازیگران این عرصه بررسی شود و با بسیج ظرفیت‌های موجود در جهت رشد و ارتقای تولیدات علمی گام‌های موثری در کشور برداشته شود.

وی با اشاره به این که دستیابی به مرجعیت علمی متدولوژی دارد و روش‌مند است تصریح کرد: تولید علم و فناوری در امتداد یکدیگر قرار دارند. رشد فناوری بدون توجه به تولیدات علمی میسر نخواهد شد بنابراین باید با ایجاد روحیه همدلی هر نهاد و سازمانی را که در جریان تولید علم در کشور سهمی دارد، به کار گرفته شود و متناسب با توانمندی، زیرساخت ها، هزینه‌ها و درآمدهایشان ماموریت‌های مختلف به آن‌ها سپرده شود.

معاون تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت با اشاره به این که در معاونت تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت، تهدیدات نظام سلامت در کشور را شناسایی و احصا شده است، عنوان کرد: لیست این تهدیدات که رسیدگی به آن جزء اولویت‌ها و نیاز‌های کشور است را به تمام دانشگاه‌های علوم پزشکی و مراکز تحقیقاتی ابلاغ شده است و اکنون نیز این آمادگی وجود دارد تا اطلاعات موجود در اختیار سایر نهاد‌ها هم قرار داده شود تا با توجه به امکانات، دانش و ظرفیت‌های موجود برای هر یک راهکاری پیشنهاد شود.

پناهی با اشاره به این که اثرات ایجاد فضای علمی پویا و امیدبخش به کل کشور تسری می‌یابد، بیان کرد: ایمان، ایجاد روحیه و فضای مثبت علمی از دانشگاه‌ها آغاز و به آحاد جامعه تسری می‌یابد. توصیه می‌شود با ارائه گرنت‌های پژوهشی و افزایش حمایت‌های موجود، برگزاری نشست‌ها و همایش‌های مختلف به منظور فرهنگ سازی و با محوریت امیدبخشی در دستور کار قرار گیرد تا اعضای هیئت علمی و دانشجویان پویا و فعال شوند.

 پیمان صالحی معاون پژوهشی وزارت علوم نیز با استقبال از این پیشنهاد، عنوان کرد: با بسیج ظرفیت‌های موجود می‌توان به رفع بسیاری از مشکلات و مسائل کشور در جهت رسیدن به مرجعیت علمی امیدوار بود.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار