معاون تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت گفت: در کشور ۶۹ پژوهشکده سلامت فعال هستند.

 یونس پناهی با بیان این که، یکی از پیشرفت‌های چشمگیر ایران در حوزه بهداشت و درمان افزایش امید به زندگی از ۶۰ سال به سن ۷۵ تا۸۰ سال است، گفت: افزایش امید به زندگی در ایران، علاوه بر موفقیت حیطه بهداشت و درمان، نشان از آن دارد که جمعیت ایران رو به پیری است و طرح جوانی جمعیت را باید جدی بگیریم.

معاون تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت با بیان این که کشورمان در حوزه تحقیقات و پژوهش علوم پزشکی جایگاه مطلوبی دارد و ۱۰۰۰ مرکز تحقیقاتی در کشور فعال هستند، افزود: در کشور ۶۹ پژوهشکده سلامت فعال است و ۴۶۵ مجله تحقیقاتی منتشر می‌شود.

معاون وزیر بهداشت با تاکید بر این که تمام تحقیقات علمی و پژوهشی کشور باید به سمتی سوق داده شود که در جهت حل مشکلات مردم باشد، ادامه داد: در دانشگاه نسل چهارم برای مردم و حل مشکلات آن‌ها اهمیت زیادی قائل هستند و ما هم باید در جهت تحقق دانشگاه نسل چهارم حرکت کرده و همه تلاش‌ها باید به گونه‌ای باشد که علم را متناسب با زمان خودش بیاموزیم. اکنون باید در جهت علوم جدید همانند پزشکی انفرادی، هوش مصنوعی و ژن درمانی حرکت کنیم.

وی با اشاره به این که باید به نیروی انسانی بها داد و نخبگان رشته‌های مختلف پزشکی را جذب کرد، افزود: دانشگاه نسل چهارم در حیطه اجتماعی و مردم، نیاز‌های جامعه را بررسی کرده و متناسب با نیاز جامعه، دنبال حل مسئله خواهد بود.

پناهی با اشاره به این که یکی از مأموریت‌های جدی وزارت بهداشت تولید دانش، ایجاد قدرت در حوزه دانش و مراکز تحقیقاتی بوده است، عنوان کرد: برنامه‌های تحول به دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور ارسال شده است. مراکز تحقیقاتی باید جهت دار شوند و این مراکز باید پاسخگو و در زمینه‌ حل مسائل در راستای نیاز مردم فعالیت کنند.

رضایی رئیس کمیته کشوری تحقیقات و فناوری دانشجویی وزارت بهداشت نیز گفت: ۱۷ سخنران و پوستر برتر در نخستین کنگره دانشجویی پژوهش و فناوری دانشجویان شمال ایران و ششمین کنگره داخلی دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی بابل مورد تقدیر قرار گرفتند.

رضایی افزود: نخستین همایش دانشجویان علوم پزشکی شمال کشور فرصت بسیار خوبی بود تا ضمن ارائه نتایج پژوهش ها، بتوانیم امید را در دل جوانان زنده نگه داشته و دانشجویان مهارت‌های مختلف تحقیقاتی و ارائه را یاد بگیرند.

وی گفت: در راستای اهداف کنگره تلاش می‌شود دانشجویان علوم پزشکی کشور در دوران دانشجویی در حیطه پژوهش و فناوری، توانمند شوند. همچنین فرصتی فراهم شود تا در بحث فن بیان و چگونگی ارائه تحقیقات، خلا‌های موجود، جبران شود تا بتوان نتایج یافته‌های پژوهشی را در اختیار جامعه قرار داد.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار