ربات اسکلت تولیدشده از سوی محققان کشور توسط زائر کربلا در راهپیمایی‌ اربعین مورد استفاده قرار گرفت.

ربات اسکلت بیرونی با نام تجاری «اِکسپو» یک ربات پوشیدنی اسکلت بیرونی پایین‌تنه است که از سوی محققان یکی از شرکت‌های دانش‌بنیان مستقر در پارک فناوری تربیت مدرس به تولید رسیده و در حال حاضر نسخه ششم آن برای استفاده از محیط‌های شهری و کلینیکی به عنوان یک ابزار کمک حرکتی در اختیار توان‌یابان کشور قرار گرفته است.

این ربات برای افراد دارای ضایعه نخاعی راه رفتن کاربرد دارد و راه رفتن با آن می‌تواند منجر به بهبود درد‌های نئوروپاتیک و کاهش اسپاسم عضلانی شود، ضمن آن که راه رفتن با این تجهیز در حفظ و افزایش توده عضلانی استخوان می‌تواند مؤثر باشد.

این ربات اکنون از سوی زائر کربلا در راهپیمایی اربعین مورد استفاده قرار گرفته است.

سید مصطفی حوایجی، مدیرعامل یک شرکت دانش‌بنیان گفت: افرادی که دچار فلج پایین‌تنه هستند، به ویژه توان‌یابان ضایعه نخاعی و افراد درگیر با ضعف عضلانی و یا اختلال حرکتی در ناحیه پایین‌تنه می‌توانند از ربات اسکلتی بیرونی استفاده کنند و برای استفاده از آن لازم است کاربر توانایی کافی در حفظ تعادل به وسیله دست‌هایش را داشته باشد.

وی با بیان این که این محصول دانش‌بنیان دارای استاندارد بین‌المللی ISO۱۳۴۵۸ است، اظهار کرد: این اسکلت قابل استفاده توسط توان‌یابان با قد ۱۵۵ تا ۱۹۰ سانتی‌متر با حداکثر وزن ۹۰ کیلوگرم است و این ربات با استفاده از موتور، باتری و گیربکس، امکان راه رفتن را برای معلولان فراهم می‌کند، به این صورت که توان‌یاب بر روی صندلی مخصوصی که ربات بر روی آن قرار دارد، می‌نشیند و با بستن بند‌های ربات به پای خود، ربات، شروع به کار می‌کند.

وی با بیان این که ربات اِکسپو به جای توان‌یاب، راه می‌رود،گفت: توان‌یابان برای حفظ تعادل خود نیاز دارند از عصا و یا واکر کمک بگیرند. با استفاده از این ابزار معلولان می‌توانند یک ساعت و نیم راه بروند.

منبع:ایسنا

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار