آغاز طرح تشدید نظارت بر فرآورده‌های خام دامی در خراسان جنوبی

مدیرکل دامپزشکی خراسان جنوبی گفت: طرح تشدید نظارت بهداشتی بر مراکز عرضه مواد پروتئینی از امروز همزمان با سراسر کشور در استان آغاز شد.

بخشی مدیرکل دامپزشکی خراسان جنوبی گفت: طرح تشدید نظارت بهداشتی بر مراکز عرضه مواد پروتئینی به منظور آمادگی برای ایام ماه مبارک رمضان و تعطیلات نوروز اجرا می‌شود و ۵۲ نفر از دامپزشکان و کارشناسان در قالب ۴۱ گروه ثابت و سیار در این طرح شرکت دارند.

او در خصوص نحوه فعالیت گروه‌های نظارتی در شهرستان بیرجند افزود: روزانه در ۲ نوبت کاری به صورت تمام وقت، ۴۱ گروه در استان فعالیت دارند، همچنین در شهر بیرجند ۵ گروه ثابت و سیار از اداره کل دامپزشکی و ۳ گروه از شهرستان بیرجند فعال هستند تا به صورت مضاعف کار نظارت بهداشتی را بر مراکز مورد نظر طرح انجام دهند.

بخشی بیان کرد: با اجرای این طرح درصدد هستیم تا بهداشت و سلامت محصولاتی که در اختیار شهروندان قرار می‌گیرند را تأمین کنیم.

مدیرکل دامپزشکی خراسان جنوبی عنوان کرد: قرار است در این طرح ۲۰ واحد بسته‌بندی و کارگاه فرآوری فرآورده خام دامی، ۲ هزار و ۷۳۱ واحد تولید و عرضه فرآورده‌های خام دامی، ۴ کشتارگاه صنعتی طیور و ۱۱ کشتارگاه دام صنعتی و سنتی مورد بازدید و رصد بهداشتی کارشناسان دامپزشکی استان قرار گیرد.


بیشتر بخوانید


او با اشاره به استقرار ناظرین بهداشتی دامپزشکی بخش دولتی در کشتارگاه‌ها در کنار مسئولان فنی بهداشتی کشتارگاه‌های دام و طیور، اظهار کرد: کار نظارت در کشتارگاه‌های دام به صورت روزانه و در کشتارگاه‌های طیور به صورت شبانه انجام می‌شود.

بخشی ادامه داد: دامپزشکی خراسان جنوبی ضمن بازدید و نظارت بهداشتی بر فعالیت مراکز مورد نظر در صورتی که با مواردی غیربهداشتی برخورد کند موضوع را به مراکز قضایی ارجاع می‌دهد تا تصمیم لازم برای برخورد قانونی با آن‌ها همچون جریمه، پلمب و یا هرگونه برخورد دیگر گرفته شود.

مدیرکل دامپزشکی خراسان جنوبی از شهروندان خواست در صورت مشاهده هرگونه تخلف بهداشتی مانند عرضه گوشت قرمز بدون برچسب شناسنامه لاشه و عرضه مرغ قطعه بندی شده فاقد هویت به شماره ۳۲۲۳۳۸۲۱ داخلی ۱۷۹ دفتر نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی دامپزشکی استان و یا از طریق سامانه پاسخگویی ۱۵۱۲ اطلاع دهند.

منبع: ایرنا

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.