در مبانی فرهنگ اسلامی شهادت جایگاه والایی دارد و شهید عباس ناصری این ارزش را با به خطر انداختن جان خود و برای نجات یک سرباز هموطن به دست آورد.

شهید عباس ناصری افسر دانش آموخته دانشکده امام علی علیه السلام متولد شهرستان هرسین در شرق استان کرمانشاه هنگامیکه منافقان در منطقه عملیاتی شلمچه سربازی را اسیر و به داخل خاک دشمن می‌برند با وجود تمام خطرات به دل خصم زد و جان او را نجات داد هرچند بهای آن شهادت در راه خدا و میهن بود.

شهید عباس ناصری متولد بیستم دی ماه سال ۵۴ در شهرستان هرسین است؛ با اخذ دیپلم وارد دانشگاه افسری امام علی (ع) می‌شود و با اتمام دانشگاه به عنوان مهندس تخریب در میادین مین منطقه شلمچه مشغول به خدمت می‌شود.

به گفته همرزمان شهید عباس ناصری؛ پس از حضور ۶ ماهه خود در این منطقه بود که یک سرباز توسط منافقین دزدیده شده و این شهید والامقام از این موضوع آرام و قرار نداشت و دست دست کردن را بی وجدانی می‌دانست و به همین خاطر تک و تنها، هشدار‌ها و خطراتی که به او گوشزد می‌شود را نادیده می‌گیرد برای نجات سرباز به مقرر منافقین در خاک دشمن می‌رود.

همرزمان این شهید تعریف می‌کنند؛ شهید عباس ناصری دل شیر داشت، شجاعت او بی نظیر بود، زیرا هیچ کس جرائت این کار را نداشت که تنها به خاک دشمن برود و سرباز اسیر را که منافقین در نزدیکی سنگرشان بسته بودند را آزاد کند.

طبق گفته همزمان شهید عباس ناصری او پس از آزاد کردن سرباز در راه برگشت با منافقین درگیر می‌شود و در آخرین لحظه آمدن به داخل خاکریز خودمان زخمی می‌شود و در راه انتقال به بیمارستان اهواز بوسیله بالگرد در آسمان؛ آسمانی شد.

عباس از بچگی عاشق جبهه بود

مادر شهید " عباس ناصری " تعریف می‌کند؛ عباس از دوران دفاع مقدس مثل همه همکلاسی هاش دوست داشت به جبهه برود و با دشمن بجنگد، اما سنش کم بود.

«ملیحه ناصری» با بیان اینکه عباس از بچگی عاشق امام خمینی (ره) و جبهه رفتن و شهادت بود؛ می‌گوید به شجاعت، دلاوری و فداکاری پسرش افتخار می‌کند که چطور رفته و یک سرباز و جوان را از دست منافقین کور دل نجات داده است.

این مادر شهید می‌گوید: خبر شهادت پسرم را ساعت ۱۱ صبح جمعه به پدرش دادند و این بدترین لحظه عمرم بود.

ناصری با اشاره به خلقیات و اخلاق حسنه پسرش با دوستان، قوم و فامیل و همرزمانش افزود: همه برای شهادت عباسم آه می‌کشند (آخ و داخ شان است) خدا و سید الشهدا توی اون دنیا نگهدارش باشد.

استان کرمانشاه با ۲ میلیون نفر جمعیت، ۳۷۱ کیلومتر مرز مشترک با کشور عراق دارد، مردم این استان ۳۰ هزار ایثارگر شامل ۹ هزار و ۸۰۰ شهید، ۲۲ هزار جانباز و هزار و ۷۵۰ آزاده تقدیم میهن کرده است.

همچنین تقدیم ۸۵۰ زن شهیده، ۱۵۵۰ بانوی جانباز و ۷۵۰ شهید زیر ۱۵ سال از سند‌های افتخار مردم این استان است، رتبه اول زنان جانباز کشور و دومین استان که بیشترین تعداد زنان شهیده را تقدیم کشور کرده از آن کرمانشاه است.

بیش از ۲۷ عملیات طی دوران دفاع مقدس در کرمانشاه از جمله مرصاد، بازی دراز، تنگ حاجیان، محمد رسول الله (ص)، والفجر ۱۰، مطلع‌الفجر انجام شده و همچنین شهر نودشه و روستا‌های زرده و دیره شهرستان دالاهو در دوران جنگ تحمیلی بمباران شیمیایی شدند و اینها همگی سندی بر حقانیت و مظلومیت مردم این دیار است.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.