مدیرکل بیمه سلامت کرمان گفت: اجرای طرح هزار روز طلایی در برخی شاخص‌های بارداری و تولد بهبود‌هایی داشته است.

محمدجعفری در دیدار اعضای شورای معاونین وستادی بیمه سلامت استان کرمان با استاندار که در دفتر استاندار کرمان برگزارشد، گفت: اجرای طرح هزار روز طلایی که در کهنوج شروع شده است در برخی شاخص‌ها ازجمله ارتقا شاخص کم وزنی نوزادان تاثیرگذاربود.

وی افزود: امیدواریم با کم شدن کم وزنی نوزادان در بدو تولد ورودی نوزادان به (ان آی سی یو) را کاهش دهد.

جعفری بیان کرد: ۶۵ درصد بیمه شدگان استان تحت حمایت بیمه سلامت هستند که نسبت به بیمه شدگان سلامت کشوری میانگین بهتری در استان کرمان داریم.

وی با اشاره به ۱۸۰۰ موسسه درمان طرف قرارداد این دستگاه، گفت: روزانه ۲۴ هزارنفر لز بیمه شدگان ما ازخدمات این مراکز استفاده می‌کنند و مانیز بابت این خدمات ۸ میلیارد تومان به شکل روزانه پرداخت می کنیم.

وی تاکید کرد: دوسال است که در کنار صندوق‌های بیمه‌ای متعدد، صندوق حمایت ازبیماران صعب العلاج را با ۱۲۶ نوع بیماری مطرح شده راه اندازی کردیم و بیمه‌های پایه‌ای دیگر نظیر تامین اجتماعی نیز ازخدمات این صندوق استفاده میکنند که ۹۰ درصدهزینه‌های درمانی این نوع بیماران را صندوق صعب العلاج بیمه سلامت پوشش می‌دهد.

وی تصریح کرد: بودجه کشوری صندوق ۸ هزار میلیارد تومان است و ما در بودجه استانی هیچ گاه تاکنون بودجه برای درمان این بیماران کم نداشتیم، تاکنون ۴۰۵ میلیارد تومان در حمایت از این بیماران پرداخت کردیم.

جعفری افزود: همچنین بحث ترک اعتیاد در مراکز طرف قرارداد، نیز با هرنوع بیمه پایه‌ای در زیرمجموعه بیمه سلامت استان پوشش داده می‌شود.

مدیرکل بیمه سلامت استان کرمان اظهار کرد: هزینه درمان ناباروری نیز هم اکنون دربیمارستان افضلی پور کرمان رایگان است و در مرکز نجمیه نیز خدمات ناباروری با هزینه ۹۰ درصدی پوشش داده می‌شود.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.