دکتر داوود کاظمی صالح دارای رتبه ممتاز بورد تخصصی قلب و عروق در گفتگو با
خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران اظهار داشت: شایان ذکر است که پنیر شامل: مقادیر زیادی از اسیدهای چرب اشباع است پس باید توجه داشت که تا حدود 60 تا 70 درصد کالری موجود در پنیر از چربی آن ناشی می شود.
وی گفت: متاسفانه برخی از افراد بر این باورند که می توانند از پنیر به علت دارا بودن پروتئین زیاد به جای گوشت از آن استفاده کنند در صورتی که باید به اسیدهای چرب اشباع آن توجه کنند و حتی بدانید میزان کلسترول در پنیر بیشتر از گوشت قرمز است.
دکتر کاظمی صالح متذکر شد: پس بهتر است به جای این گونه پنیرهای دارای اسیدهای چرب اشباع، از پنیرهای کم چرب مصرف کنیم./ع2