به گزارش
خبرنگار کلینیک باشگاه خبرنگارن؛ خیلیهای در مرحلهی اول گول ظاهر خوش رنگ و براق آجیلها را میخورند و بر این باورند که آجیلهایی که خوش رنگ هستند و قیمت بالایی دارند، مرغوب ترین نوع آن هستند، اما مطالعات جدید نشان میدهند آجیلهای خام و متفاوتی که درصد کمی نمک و رنگهای غیر مجاز در تهیه آنها استفاده شده است، جزو سالم ترین و بهترین نوع آجیلها هستند.
بررسیها نشان میدهند بهترین راه برای شناسایی آجیل، چشیدن و خوردن آن است، آجیل نامرغوب مزه و طعم آن کاملا مشخص است.
نتایج مطالعات نشان میدهند هنگام خرید آجیل باید نوع کم نمک آن را خریداری کرد، زیرا این دسته از آجیلها ماندگاری بیشتر و طولانی مدتی دارند وسلامت بدن را تهدید نمیکنند.
انتهای پیام/