ماکارونیها معمولاً سرشار از ویتامینهای گروه B هستند و به علت داشتن آهن و روی برای افراد کم خون مفید هستند.
ورزشکاران و زنان باید زیاد ماکارونی بخورند. ترکیب پاستا به یک رژیم
غذایی گیاه خواری کربوهیدرات مورد نیاز برای یک روز را برای انجام کارهای
روزانه و ورزشی میسر می سازد.
ارزش تغذیه ای ماکارونی وابسته به آردی است که در تهیه آن استفاده میشود. در ماکارونی املاحی مانند روی، کلسیم و فسفر وجود دارد.
برای
تهیه ماکارونی باید از آرد با کیفیت بالا استفاده کرد. ماکارونی حاوی
ویتامین های گروه B است که موجب آرامش بدن میشود و بر روح و روان افراد
اثر مثبتی دارد.
ماکارونی به دلیل داشتن آهن و روی میتواند برای کسانی که کمخون هستند، مفید باشد.
ماکارونی
هیچ گاه به تنهایی مصرف نمیشود و بیشتر با مواد غذایی که دارای پروتئین
بالایی هستند، مانند پنیر، گوشت و ماهی مصرف میشود.
ارزش
بیولوژیکی ماکارونی نسبت به هر غذای دیگر به خاطر تکمیل شدن پروتئین آن و
همچنین تأمین اسید آمینههای ضروری افزایش پیدا میکند.
انتهای پیام/