مديرعامل شركت صنعت فولادشادگان اعلام كرد: كارخانه احيا مستقيم فولاد شادگان را در كوتاه‌ترين زمان و بر اساس روش كاملا ايرانی "پرد" می‌سازيم.

به گزارش گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران، فولاد شادگان يكي از طرح‌های هفت گانه فولاد استاني است كه مطابق برنامه ريزي انجام شده، بخش احياء مستقيم آن به دست مهندسان و متخصصان ايراني با روش ايراني (pered) ساخته مي شود.
 
غلامرضا عليمرادپور گفت: در حال حاضر فولاد شادگان در بخش احياء مستقيم تنها 77 درصد و در بخش فولادسازي 35 درصد و كل پروژه 52 درصد پيشرفت دارد كه پيش بيني براي راه اندازي اين بخش ها به ترتيب انباشت و برداشت واحياء در مدت يك سال و فولادسازي يك سال ونيم بعد از آن خواهد بود.
 
وي با اشاره به استفاده از نيروهاي كارآمد شركت در اين پروژه اظهار اميدواري كرد همكاران مجرب و كارآزموده فولاد خوزستان براي اين مهم پيشقدم شوند و يك بار ديگر دراين عرصه توانايي شگرف خود را در به ثمرنشاندن اين طرح ملي به اثبات برسانند.
 
عليمرادپور با بيان اينكه مهندسان ايراني توانمندي فني، تخصصي و اجرايي لازم را براي طراحي و اجراي تمام مراحل خطوط توليد فولاد را دارند، افزود: كارشناسان و مهندسان فولاد خوزستان در بخش احياء مستقيم به عنوان صاحب فناوري شناخته شده اند و در سال هاي گذشته تكنولوژي ايراني احياء مستقيم بنام "پرد" يا "Persian direct reduction " در اروپا به نام جمهوري اسلامي ايران به ثبت رسيده است، لذا در ساخت فولادشادگان و سه طرح ديگر از طرح هاي استاني فولاد، از همين روش كاملا ايراني استفاده مي شود.
 
عليمرادپور گفت: ساختار سازماني فولادشادگان براساس الگوي فولادخوزستان خواهد بود و در ادامه پروژه از همكاري پيمانكاران داخلي فولادپايا، مهندسي فناوري معادن و تدبيرصنعت كه سابقه حضور دراين پروژه را دارند در بخش احياء و گسترش فولاد ، سديد و كارون دزدشت و ام سي سي چين در بخش فولادسازي استفاده خواهد شد و تاراطرح، مشاور اصلي پروژه است.
 
وي درپايان با اشاره به مزيت ها و مساحت گسترده فولاد شادگان و زيرساخت هايي كه بزودي جهت اين پروژه فراهم خواهد شد، اظهار اميدواري كرد علاوه بر راه اندازي اين كارخانه در آينده نه چندان دور شاهد توسعه شركت صنعت فولادشادگان به بيش از دو برابر ظرفيت اعلام شده كنوني باشيم.
 
ظرفيت فولاد شادگان 800 هزار تن و قابل افزايش تا يك ميليون تن است كه بر اساس سياست هاي ايميدرو 65 درصد سرمايه گذاري آن را شركت فولاد خوزستان ( بخش خصوصي ) و 35 درصد نيز از سوي سازمان توسعه و نوسازي معادن و صنايع معدني ايران (ايميدرو) تامين خواهد شد.

انتهای پیام/
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار