یک مشکل رو به رشد بهداشت عمومی در چین وجود دارد که باعث افزایش بیماری های خطرناک و کشنده در بین مردم شده است.

به گزارش خبرنگار کلینیک باشگاه خبرنگاران، در بسیاری از نقاط دنیا به ویژه چین از روغن قطره قطره یا روغن زباله برای پخت غذاها استفاده می کنند که می تواند اثرات بسیار مخربی بر روی بدن داشته باشد و باعث بروز سرطان در بدن می شود.

تحقیقات نشان می دهد روغن قطره قطره حاوی مواد سمی اعم از باکتری های مضر و فلزات سنگین و چرب است که از چندین بار استفاده و سرخ کردن از یک روغن به دست می آید.

تحقیقات نشان می دهد روغن قطره قطره شدن که آنها را به عنوان روغن سنگر می نامند حاوی مواد سمی اعم از باکتری های مضر را به فلزات سنگین و اسیدهای چرب. است.

در دراز مدت، مصرف نفت قطره قطره می تواند به مشکلات کبدی جدی، از جمله سرطان منجر شود، و می تواند ناتوانی ایجاد شده در کودکان و نوزادان تازه متولد شده را افزایش دهد.

تجارت در روغن قطره قطره شدن همچنان ادامه دارد و استفاده از آن برای پخت و پز غذا ها در چین بسیار شایع است از این رو مقامات دولتی به دنبال راهی برای غیر قانونی کردن آن هستند.

انتهای پیام/
برچسب ها: روغن ، قطره ، سرخ کردن ، سوخاری ، چین
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار