یکی از خبرهای مربوط به ابولا که این روزها خبرگزاریهای جهان آن را به طور گستردهای منتشر کردند، پیش بینی نگران کنندهی مرکز کنترل بیماریهای ایالات متحده است که گفته میشود حدود سه ماه دیگر شمار مبتلایان به ابولا به حدود 1.5 میلیون نفر خواهد رسید.
پژوهشهای دیگری همزمان صورت گرفته که هدف آن پیش بینی مبتلایان به ابولا در کشورهایی به جز غرب آفریقا است.
پروفسور جیمی بیت فورد، مسئول بخش سلامت یکی از سازمانهای خیریهی بریتانیا گفت: من فکر میکنم بر اساس اطلاعاتی که تا این لحظه داریم، میتوان گفت پیش بینیها به واقعیت نزدیک است.
وی افزود: رسیدن به رقم 1.5 میلیون نفر مبتلا به ابولا، نه در ماه ژانویه (سه ماه دیگر) بلکه در 6 ماههی اول سال 2015 اتفاق خواهد افتاد.
وی گفت: در ضمن باید در نظر داشت هرچه اقدامات بهداشتی و پیشگیرانهی بیشتری صورت گیرد، احتمال اینکه شمار قربانیان به این رقم برسد کمتر خواهد بود.
احتمال گسترش ابولا، نگرانی در کشورهای دیگر ایجاد کرده به طوری که بعد از مبتلا شدن پرستار بیمارستانی در اسپانیا این نگرانیها شدت یافته است.
بیت فورد خاطرنشان کرد: فکر نمیکنم انتقال ویروس ابولا از راههایی به جز آنچه دیدیم وجود داشته باشد.
وی ادامه داد: لباسهای مخصوص و تجهیزاتی که کادر پزشکی از آن استفاده میکنند، کاملا از ابتلای آنان به ابولا جلوگیری میکند، مگر آنکه در استفادهی درست از آنها دقت کافی به عمل نیاورند.
پروفسور بیت فورد گفت: برای مردم عادی بهترین راه مقابله در برابر ابولا این است که از تماس مستقیم با افراد مبتلا با علائمی همچون تب، گلو درد، درد عضلانی و علائمی مشابه خودداری کنند.
انتهای پیام/
یه داروی گیاهی توی منطقه کهگیلویهوبویراحمد بنام محلی حلپه وجود داره که برای بیماریهای عفونی استفاده میشه که معمولا بیمار رو توی حمام حلپه میگذارن و بعد از حمام اونو با لباسهای نخی و تمیز میپوشونن و معمولا بعد چند روز مداوا میشه شاید اینم یه راه باشه برا مداوای ابولا