وی ادامه داد: هدف دوم آنها ایجاد پایگاههای نظامی برای خود در این کشورها بوده است، در این زمینه هم آنها بسیار موفق عمل کردهاند، اما هدف سوم آنها تامین مساله حضور آمریکا و غرب به صورت دائم در منطقه بوده است، و این مساله را می توان در حرکت و جولان ناوگان آنها در منطقه ملاحظه کرد.
وی افزود: ما آمادگی خود را برای از بین بردن این نگرانی ها ابراز کردهایم، حتی آمادگی خود را برای عقد قرارداد و تفاهم نامه امنیتی با این کشورها اعلام کردیم.
بروجردی اضافه کرد:ما حتی عملا نیز با برخی از این کشورها این تفاهمنامه ها را امضا کردیم، حتی در برخی از احیان با برخی از این کشورها مانورهای مشترک نظامی هم برگزار می کنیم، حتی باید بگویم آمادگی داریم اقدامات مشترک نظامی را با این کشورها انجام دهیم. به عنوان مثال ما آمادگی داریم مانورهای نظامی مشترکی را با این کشورها برگزار کنیم یا این که طرحها و برنامههای مشترک نظامی برای دفاع از منافع مشترک در این منطقه با آنها وضع کنیم، تا از این طریق از منافع مشترک با این کشورها حمایت کنیم، اما با تاسف ما می بینیم این کشورها اعتماد خود را به طرفها و کشورهایی سپردهاند که از دشمنان این منطقه به شمار میآیند و دوست نیستند.
بروجردی در پاسخ به سوال دیگری در خصوص روابط بین ریاض و تهران گفت: من معتقدم پاسخ این پرسش را باید در عربستان یافت، شاید تیم و گروه سابق پاسخ مناسبی برای این سوال نداشتند، شاید تیم و گروه جدید پاسخ مناسبی داشته باشد.
بروجردی ادامه داد: شما میدانید که ما از همان لحظهای که جناب دکتر "حسن روحانی " ریاست محترم جمهوری اسلامی ایران سمت ریاست جمهوری را به دست گرفتند، دست دوستی و گشایش در روابط را به سمت پادشاهی عربستان سعودی دراز کردیم، و حتی معاون وزیر امور خارجه ایران و معاون وی نیز به ریاض سفر کردند. اکنون معتقدم که توپ در زمین عربستان سعودی است، و ریاض میبایست در این باره پاسخ مطلوب را برای نظرعموم در سطح کل منطقه ارائه دهد.
وی ادامه داد: ما احترام خود را به نظر عمومی در منطقه و برای کل کشورهای که در منطقه هستند ابراز داشتیم از این رو اقدامی را که میبایست انجام میدادیم را انجام دادیم. در نتیجه باید گفت اگر اقدامی در این زمینه صورت بگیرد، و صفحهای جدید در تاریخ روابط دوجانبه گشوده شود، باید گفت اقدامات مثبت بسیاری ممکن است صورت گیرد که ناشی از این گشایش روابط است.
علاالدین بروجردی در پاسخ به سوالی در خصوص حمله هوایی اسرائیل به القنیطره و شهادت سردار ایرانی به همراه جمعی از رزمندگان حزبالله لبنان گفت: تمایل دارم در آغاز در خصوص نبردمان با رژیم صهیونیستی بگویم که این نبرد از همان زمان پیروزی انقلاب اسلامی در ایران آغاز شده بود، از همان زمان بود که ما اقدام به بستن سفارت رژیم صهیونیستی در تهران کردیم و سفارت فلسطین را جایگزین آن کردیم.
وی در ادامه تاکید کرد: میخواهم بگویم بخش اعظم فشارهایی که آمریکا علیه جمهوری اسلامی ایران بعد از پیروی انقلاب اسلامی اعمال کرده همه آثار اسرائیلی را به وضوح به همراه داشتهاند. باید بگویم نقش مخرب دشمن صهیونیستی در عرصه پرونده مذاکرات هستهای برضد ایران برکسی پوشیده نیست، زیرا این دشمن شماری از دانشمندان هسته ای ما را به شهادت رساند و آخرین صحنه آشکار از دشمنی اسرائیل با ایران در به شهادت رساندن سردار "علی الله دادی "در القنیطره نمود یافت.
رئیس کمیسیون امنیت ملی مجلس شورای اسلامی در پایان این گفتگو اعلام کرد: ما در طول مدتهای گذشته پاسخهایی را در خصوص این اقدامات صهیونیستی اعلام داشتهایم، و یکی از نمونههای پاسخ ما در حمایت ایران از گروههای مقاومت فلسطینی و گروههای مقاومت در منطقه نمود یافته است، بخصوص حمایت ما در مقاومت اسلامی در لبنان و جنبش های جهاد اسلامی و حماس در فلسطین قابل ملاحظه است، از این رو مقابله و رویارویی با دشمن اسرائیلی مساله جدیدی نیست و از مدتهای طولانی قبل آغاز شده است.