باید توجه داشت که تغذیه‌ی افراد سالمند متفاوت با افراد حاضر در خانواده نباشد.

مسعود کیمیاگر، متخصص تغذیه در گفتگو با خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران، گفت:‌در تغذیه سالمندان باید توجه داشت که به نحوی نباشد که با رژیم غذایی افراد حاضر در خانواده او متفاوت باشد. اما حدالامکان غذاهایشان کم چرب باشد و بهتر است همانند افراد عادی اعضای خانواده او برنامه ریزی شود.

وی افزود:‌ قابل ذکر است سالمندان نیاز به غذای کم چرب یا چربی جامد کمتر دارند گرچه در افراد عادی هم اینگونه است باید چربی جامد حذف یا کمتر شود، لبنیات آنها کمتر چرب باشد. یعنی معادل 2 لیوان در روز شیر یا ماست میل کنند، نان‌های سبوس‌دار برایشان مفید می‌باشد.

کیمیاگر، در خاتمه گفت: سالمندان از نان‌هایی استفاده کنند که به خوبی قابل هضم و جویدن باشد، استفاده از گوشت قرمز را کمتر در برنامه غذایشان قرار دهند. و بیشتر از گوشت سفید چون مرغ، ماهی، میگو و... میل کنند. و از طرفی چون جذب ویتامین از دستگاه گوارش در سالمندان کمتر می‌شود نیاز است که با نظر پزشک مربوطه کپسول‌ مولتی ویتامین می‌یزار تجویز می‌شود.



انتهای پیام/ 

برچسب ها: تغذیه ، سالمندان ، لبنیات
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.