شهردار تهران با بیان اینکه اقدامات جدی در خصوص شناسایی مشکلات تهران انجام شده است، گفت: به جایی رسیده ایم که نیازمند تغییر در رفتارهای ترافیکی هستیم و باید با آگاهی دادن به مردم در رفع مشکلات شهر از آنان یاری بخواهیم.

به گزارشخبرنگار اجتماعی باشگاه خبرنگاران،محمد باقر قالیباف شهردار تهران در اختتامیه نخستین جشنواره رسانه های شهری که شب گذشته درمحل دائمی نمایشگاه های شهرداری تهران (بوستان گفتگو) با حضور جمعی از مسئولان شهری و اصحاب رسانه برگزار شد با بیان اینکه هدف از برگزاری این جشنواره ها گام برداشتن به سمت بهتر شدن زندگی شهروندان بوده است، اظهار کرد: ما در کشور ایران چه از نظر بعد مادی و چه معنوی باید برای کشور افتخار آفرین باشیم.
شهردار تهران با اشاره به فعالیت ده ساله خود در حوزه شهری گفت: در حال حاضر در شهر تهران به نقطه ای رسیده ایم که برای پیشرفت نیازمند همکاری با برنامه ریزان درون و بیرون شهرداری هستیم و همچنین متوجه شده ایم که بدون همکاری شهروندان و با هزینه کردن و امکانات مادی در شهر پیشرفت ممکن نیست و همچنین به نقطه ای رسیده ایم که شهروندان با مشارکت با شهرداری خود باید برای سرنوشت و آینده خودشان تصمیم گیری وبرنامه ریزی کنند و این امر جز با هکاری رسانه ها ممکن نمی شود.
وی با بیان اینکه اقدامات جدی در خصوص شناسایی مشکلات تهران انجام شده است، تصریح کرد: هم اکنون به جایی رسیده ایم که نیازمند تغییر در رفتارهای ترافیکی در شهر تهران هستیم و برای تحقق آسمان آبی و زمین پاک باید از مجموعه مردم در تغییر فرهنگ ترافیکی کمک بگیریم و آن را مورد توجه همگان قرار بدهیم.
شهردار تهران با تاکید بر اینکه شهرداری تهران دست نیاز به سوی اصحاب رسانه دراز کرده است، گفت: امیدوارم که خبرنگاران دست نیاز ما را پاسخگو باشند و ما را در حل مشکلات شهری یاری دهند و همچنین به شهروندان در رفع مشکلات شهری آگاهی دهند.
قالیباف با بیان اینکه بدون شک امروزه ما به عنوان یک مجموعه در حوزه شهری مشغول به فعالیت هستیم، ادامه داد: در این مجموعه بالا بردن آگاهی مردم را مهم ترین فلسفه نظام اسلامی می دانیم و فلسفه شکل گیری دولت اسلامی برای آن است که آگاهی را در بین شهروندان بالا برود و بدون شک امروز ما هم به عنوان یک مجموعه در شهر تهران و در این دولت و مدیریت محلی با هر تدبیری که در ادبیات سیاسی و اجرایی آن اشاره کنیم این وظیفه مهم را برعهده داریم.
وی تصریح کرد: در حوزه شهری باید مردم را در اولین گام به حقوق خودشان آشنا کنیم و به آنها آموزش دهیم که چگونه حقوق خود را شناخته و آن را از دستگاه های ذیربط و در راس آن شهرداری مطالبه کنند و این امر مهم ترین گامی است خبرنگاران می توانند آن را محقق کنند.
شهردار تهران ادامه داد:اگر مردم به درستی با حقوق خود آشنا شده و حق خود را از مسئولان در شهر مطالبه کنند، بدون شک در کنار آن ناگزیر هستند به وظیفه خود نیز آشنا شوند واگر جامعه و مردم شهری با حقوقشان آشنا شوند، جرات پیدا میکنند که بدون هیچ دغدغه و نگرانی حقوق خود را مطالبه کند و به تبع آن با وظیفه خود نیز آشنایی پیدا کرده و مشارکتی که ما به دنبال آن هستیم اتفاق می افتد و همچنین طبیعی است که اگر مشارکت اتفاق افتاد، اعتمادسازی شکل می گیرد و اگر در جامعه ای اعتماد مستقر شد، این جامعه به سمت موفقیت و پیشرفت حرکت می کند.
قالیباف با تاکید بر اینکه ما در شهرداری تهران با آغوش باز، انتقاد، نظرات همگانی و چالش ایجاد کردن را می پذیریم، گفت: بنده و همکاران من هر روز 15و16 ساعت به صورت بی وقفه و بدون استراحت نیم ساعته و بدون توقع و با افتخار کار می کنیم اما جایی خستگی در تن ما می ماند که بعضی یادداشت ها و نوشته ها دور از انصاف است، مخصوصا جایی بیشتر خستگی در تن می ماند که این مطالب غیر واقعی و زیبنده جامعه ما نیست و این در حالی است که مردم نیازمند یک امید هستند.
وی اضافه کرد: شهرداری به گونه ای عمل می کند که جامعه، جوانان و مردم این شهر احساس ناامیدی نکنند و بتوانند با تلاش در راستای اهداف خود گام بردارند.
شهردار تهران با اشاره به اینکه هیچ وقت شهرداری نتوانسته کاری را ارائه دهد که زیبنده مردم باشد، تصریح کرد: 90 درصد از مردم در گذشته انتقادهای تندی داشته اند و حتی بعضی وقت ها این انتقادات را با صدای بلند مطرح می کردند که من هم به آن ها حق می دادم، اما این روزها 90 درصد مردم زبان تقدیر و تشکر دارند و انگیزه بیشتری به ما می دهند و ما را شرمنده خود می کنند و در این میان اگر انتقادی هم دارند این انتقاد را آرام تر در گوش ما می گویند.
5هزار و 670اثر به جشنواره رسانه‌های شهری فرستاده شد
در ادامه این مراسم گیل آبادی رئیس مرکز ارتباطات امور بین‌الملل شهرداری تهران در اختتامیه جشنواره رسانه‌های شهری گفت: 5هزار و 670 اثر به جشنواره رسانه‌های شهری فرستاده شده و 42 اثر به مرحله داوری رسیده وهمچنین این جشنواره حول محورهای آگاهی بخشی در حوزه‌های شهری و نشست‌های تخصصی شهر شهروند رسانه برگزار شده است.
گیل آبادی با اشاره به هدف اصلی برگزاری این جشنواره تصریح کرد: این جشنواره در راستای حل مشکلات شهری و آگاهی بیشتر شهروندان و  کمک رسانی آنها به رشد شهرداری برگزار شده است.
وی با تاکید بر اینکه زیست شهری یکی از مهمترین موضوعاتی است که در شهرداری تهران مطرح شده است گفت: هفته ای 500 متر تونل در شهر تهران حفاری می شود و سالیانه 35 کیلومتر تونل در شهر کنده می شود که می تواند شعار آسمان آبی، زمین پاک را تحقق بخشد.
وی با اشاره به اهداف جشنواره که در دو بخش مختلف برگزار شد، تصریح کرد: تقویت زمينه‌های اطلاع‌رساني مناسب براي افزايش كيفيت مديريت و خدمات شهری وارتقاء زيست شهری و تبیین سبک زندگی بر پایه ارزش های اسلامی ایرانی بود و محورهای موضوعی آن (ئشهر و فرهنگ، زیست شهری، سبک زندگی، اخلاق و حقوق شهروندی، شهر و نشان های فرهنگ ایرانی و اسلامی، شهر و خدمات شهری، حمل و نقل عمومی، ارتقای فرهنگ بهداشت اجتماعی (کاهش پسماند، و تفکیک زباله از مبدا)و کاهش آلودگی هوا بوده است.
 
انتهای پیام/
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار