برداشت شکوفه بهار نارنج از باغ های مرکبات گیلان آغاز شد.

به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران رشت، معاون بهبود تولیدات گیاهی جهاد کشاورزی گیلان با بیان اینکه برداشت شکوفه بهار نارنج در این استان تا پایان خرداد ادامه دارد گفت : پیش بینی می شود باغداران گیلانی امسال 12 تن شکوفه بهار نارنج برداشت کنند.

حبیب جهان ساز افزود: باغداران مرکبات با برداشت و فرآوری شکوفه های بهار نارنج سالانه بیش از200میلیارد ریال درآمد کسب می کنند.

رودسر، لنگرود، املش ، لاهيجان و تالش مهمترین مناطق رویش شکوفه های بهار نارنج در گيلان است.

مربا، عرق گیاهی، دم نوش و شربت از فرآورده های بهار نارنج هستند.

مصرف بهار نارنج نشاط آور و آرام بخش است و در درمان بیماری های عصبی نقش موثری دارد.

گیلان 11هزار هکتار باغ مرکبات دارد.


انتهای پیام

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.