وی افزود: ما برای ایجاد اشتغال نیروی پرستاری باید الزامات، مقدمات و نیازها را بشناسیم تا جاذبه این کار افزایش پیدا کند ما باید در کنار جذابیتهای مالی و اقتصادی امکان تاثیر گذاری ارتقا و بالندگی حرفهای را افزایش دهیم.
عباسزاده گفت: تمامی این کارها در سطح تئوری است و در عمل آنچه که اتفاق افتاده این است که نیاز ما به حرفه پرستاری افزایش پیدا کرده است، به دلیل اینکه بیمارستانهای زیادی با ظرفیت های بالا راهاندازی شده و اگر این تعداد نیرو از کشور خارج نمیشد، باز نیاز ما به پرستار باقی میماند.
نائب رئیس شورای عالی نظام پرستاری ادامه داد: بطور کلی ما سند عرضه و تقاضا را برای رشته پرستاری بطور علمی بررسی نکردهایم و به جای اینکه به اینگونه کارها بپردازیم، دچار روزمرگی شده ایم و بیشتر توجهمان صرف این شده است که چه مسئلهای روزانه در حرفهی پرستای وجود دارد تا تمام وقت و انرژی مان را صرف آن کنیم.
عباس زاده خاطر نشان کرد: باید به طور قطع بگویم خروج نیروی پرستار در کشور تاثیری در کمبود نیروی پرستاری ندارد و باید بپذیریم تعداد زیادی از نیروهای آموزش دیده زمانی از کشور خارج میشوند که پرستاری هم یکی از این حرفهها است.
انتهای پیام/