با یک نوآوری در صنعت لوازم خانگی می‌توان به جای استفاده از مواد شیمیایی از جریان نور برای ضد عفونی کردن مواد غذایی استفاده کرد.

به گزارش خبرنگار  حوزه فن‌آوری‌های نوین گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان ، کارشناسان اعتقاد دارند مجهز کردن یخچال‌ها به نور آبی توسط لامپ‌های LED می‌تواند به نگهداری طولانی مدت مواد غذایی در یخچال بدون آسیب دیدن آنها کمک کند.

گفتنی است، LED های آبی رنگ می‌توانند باکتری های موجود در گوشت، سبزی و میوه را از بین ببرند.

بررسی‌ها نشان می‌دهند، اثر نابود کنندگی باکتری  توسط لامپ‌های LED به اندازه اثر مواد نگهدارنده در حفظ مواد غذایی است.

کارشناسان امیدوار هستند از این روش در آینده به عنوان یک جایگزین برای مواد نگهدارنده شیمیایی بکار رفته در مواد غذایی استفاده کنند.

نور LED های آبی رنگ می‌توانند منجر به مرگ سلول‌های باکتریایی شوند که حساس به نورهای طیف مرئی هستند.

در حال حاضر بحران استفاده از مواد شیمیایی به عنوان نگهدارنده مواد غذایی در جهان به عنوان یک معضل در آمده و بسیاری از افراد بویژه کودکان و سالمندان قربانی عوارض ناشی از این مواد شیمیایی می‌شوند.

انواع بیماری ها از جمله سرطان‌ها، بیماریهای گوارشی و حساسیت ها پیامد استفاده از مواد نگهدارنده شیمیایی در مواد غذایی است.

کارشناسان اعتقاد دارند ترکیب نور آبی با دمای پایین موجود در یخچال می تواند سبب ماندگاری بالای انواع میو‌ه‌ها، ماهی و گوشت شود.

با این شیوه حتی مواد غذایی اسیدی نیز دیرتر دچار فساد می‌شوند.

با این روش حتی مواد غذایی پخته شده و حتی ماهی ها را نیز می‌توان در یک شرایط امن برای مدت زمان طولانی در یخچال یا فریزر نگهداری کرد.


انتهای پیام/
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.