به گزارش
گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، سقوط جرثقیل در مکه مکرمه بر روی حجاج بیت الله الحرام که روز جمعه گذشته روی داد، اتفاق تلخی بود که جان بیش از 100 نفر از مسلمانان را گرفت و در این میان، چندین نفر از حجاج کشورمان نیز کشته یا زخمی شدند. اگرچه برخی رسانه ها وزش طوفان را عامل اصلی این اتفاق تلخ می دانند، اما برخی شواهد نیز نشان می دهد ادعای مقامات و مسئولان سعودی در این باره نادرست بوده و جرثقیل مذکور، به گونه ای استاندارد ایمن سازی نشده است.
اما در روزهای پس از این حادثه، اخبار و سخنان جالبی مطرح می شود که برای مردم و رسانه های کشورمان قابل توجه است. به عنوان مثال رییس سازمان حج و زیارت گفته است که «در حال حاضر ۷ نفر از زائران ایرانی مفقود هستند و هنوز به هتل ها باز نگشته اند و نتوانستیم آنها را پیدا کنیم، اما با خانواده هایشان تماس گرفتیم تا نگران نباشند!»
حال چگونه ممکن است با گذشت چند روز از این اتفاق، هنوز عده ای مفقود باشند و در عین حال، به خانواده هایشان اطلاع داده شود که نگران نباشند، از مواردی است که بهتر است صریحا از مسئولان مربوطه سوال و پیگیری شود.
از سوی دیگر، بررسی تصاویر و اطلاعات منتشره توسط سازمان حج و زیارت درباره حجاج ایرانی فوت شده در این حادثه تلخ، یک نکته عجیب و مهم دیگر را نیز افشا می کند. بر اساس این تصاویر، یکی از حجاج فوت شده فردی به نام شادروان محمد مجلسی است که با کاروان شماره 17743 به مکه آمده است. نکته جالب در این اطلاعات، اعلام فردی به نام «محسن نایبی» به عنوان مدیر کاروان آن مرحوم است که نامش برای خبرنگاران بسیار آشناست.
محسن نایبی چند سالی است به عنوان مديرعامل شرکت بهره برداري متروي تهران مشغول فعالیت است و به خاطر حجم فعالیت های مترو، از مسئولان مورد توجه رسانه ها محسوب می شود. وی پیش از این مسئولیت، در دولت گذشته فرماندار تهران بود. نایبی البته بخشی از شهرتش در غیر از تهران را نیز مدیون حضور در برنامه خندوانه است که به معرفی اقدامات و برنامه های مترو اختصاص یافته بود.
با توجه به اینکه ممکن است این احتمال پیش بیاید که مدیر کاروان مذکور، فردی غیر از مديرعامل شرکت بهره برداري متروي تهران است، بررسی های صبحانه نشان داد در یکی از بخش های معرفی کاروان های حج امسال، تلفن همراه مدیر کاروان نیز درج شده که همان شماره مدیرعامل متروی تهران است.
حال باید این سوال را مطرح کرد که با توجه به فرارسیدن مهرماه که اوج تردد مردم پایتخت محسوب شده و رفت و آمد شهروندان با مترو، حجم چشمگیری افزایش پیدا می کند، چگونه یکی از مهمترین مسئولان در زمینه برنامه ریزی برای مدیریت این ترافیک سنگین تهران، عازم سفر حج آنهم به عنوان مدیر کاروان می شود؟
از سوی دیگر، با عنایت به اینکه مدیریت کاروان، موضوعی سالانه و حدودا 1 ماه زمان بر است، معاون شهردار تهران چگونه می تواند هر ساله، این میزان مرخصی آنهم در اوج نیاز به حضورش بگیرد و مسئولان شهری و شورای شهر، سکوت کنند؟ اگر این مسئولیت آنقدر ساده است که بتوان در مهمترین ایام، یک ماه آنرا ترک کرد، علاقمندان به تصدی آن رشد زیادی خواهد کرد، بخصوص آنکه بتوان امکان حضور در برنامه خندوانه را هم به عنوان یک مزیت دیگر آن معرفی کرد!
منبع:صبحانه
انتهای پیام/