همایش صبحانه سالم در آستانه روز جهانی غذا در جهرم برگزار شد.

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران از شیراز؛ دکتر ابوالفضل نیکوسیر معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی جهرم گفت: در آستانه روز جهانی غذا همایش صبحانه سالم با هدف اصلاح الگوی مصرف برگزار و 1 هزار و 500 دست صبحانه سالم بین کارکنان فضای سبز، پارک بانان و نیروهای خدمات شهری شهرداری جهرم توزیع شد.

وی افزود: در این همایش پارک بانان با یک صبحانه سالم و کامل آشنا شده و خصوصیات مواد غذایی سالم را که برای صبحانه نیاز است، را فرا گرفتند.

در حاشیه این همایش خانم زارع مدیر غذای معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی جهرم طی سخنانی در جمع پارک بانان و کارکنان سازمان فضای سبز و نیروهای خدمات شهری شهرداری جهرم، گفت: صبحانه از مهم‌ترین وعده های غذای روزانه است صبحانه کامل صبحانه‌ای است که نیازهای بدن را تأمین می‌کند و کسانی که صبحانه را از رژیم غذایی خود حذف می کنند، زندگی و تغذیه سالمی نخواهند داشت.

وی با بیان اینکه نخوردن صبحانه آسیب جدی به سلامت فرد وارد می‌کند، افزود: خوردن صبحانه علاوه بر تامین انرژی روزانه، باعث نشاط و شادابی فرد می‌شود.

انتهای پیام/گ
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.