یک شیرین‌کننده غذایی به عنوان جایگزین قند و شکر، در نمایشگاه هفته پژوهش و فناوری استان کرمانشاه، معرفی شد.

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمانشاه؛ یک شیرین‌کننده غذایی به عنوان جایگزین قند و شکر، در نمایشگاه هفته پژوهش و فناوری استان کرمانشاه، معرفی شد.
 
مشاور مرکز رشد کشاورزی پارک علم و فناوری کرمانشاه اظهارکرد: مصرف قند و شکر از مشکلات و چالش‌های اساسی فرا روی سلامت انسان است و بر این اساس محققان از مدتها پیش در صدد یافتن جایگزینی مناسب برای شکر بودند و در نهایت به گیاه استویا رسیدند.
 
حیدر ذوالنوریان یادآوری کرد: در سال 2008 "گیاه استویا" معرفی شد که بومی آمریکای جنوبی است و 10 برابر شیرین‌تر از قند بوده و عصاره آن نیز 300 برابر از قند شیرین‌تر است.
 
وی اضافه کرد: "استویا" هیچ یک از معایب شکر را ندارد و معجزه قرن 21 نام گرفته است.
 
ذوالنوریان یادآوری کرد: این محصول جدید و جایگزین شکر از طریق یکی از شرکتهای دانش بنیان به نام پبشگامان بذر و نهال در پارک علم‌وفناوری کرمانشاه در حال تولید انبوه است.
 
وی خاطرنشان کرد: این شرکت برنامه‌های متعددی برای توسعه تولید و فروش این محصول انجام داده و درصدد است تا در زمینه مصرف شیرین‌کننده استویا فرهنگ‌سازی کند.
 
مشاور مرکز رشد کشاورزی پارک علم و فناوری کرمانشاه گفت: پس از تولید محصولات سوهان، گز و دیگر محصولات خوراکی، این شرکت دنبال آن است تا سوغات کرمانشاه را با استفاده از این شیرین‌کننده شیرین کرده و روانه بازار کند که تاکنون موفق به تولید کاک با شیرین‌کننده استویا شده است.
 
وی افزود: تولید این محصول مورد تایید سازمان غذا و داروی آمریکاست و با توجه به اینکه هیچ یک از عوارض مصرف شکر را ندارد، پیش بینی می کنیم ورود موفقی به بازار داشته باشد. البته در نهایت این سلامت افراد جامعه است که با مصرف مجصولات جدیدی از این دست ارتقاء پیدا می‌کند.

انتهای پیام/ی
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.