خشکبار بهترین منابع قندطبیعی هستند که قادر تامین قند مورد نیاز بدن بدون مبتلا شدن به دیابت است.

به گزارش گروه استانهای باشگاه خبرنگاران جوان،از کرمانشاه؛فوق تخصص تغذیه گفت:توت خشک، انجیر خشک، خرمای خشک و مویز بهترین منابع قندطبیعی هستند.
دکتر کیومرث دانشور گفت: نوع قند مورد نیاز بدن گلوکز است که می‌تواند از منابع مختلفی تامین شود.
وی افزود: این منابع می‌تواند منابع سالمی مانند برنج، ماکارونی، نان و سیب زمینی و یا منابع زیان آوری مانند شکلات، شیرینی و قند و شکر باشد.
وی با بیان اینکه قند خون بالای 100 نشان از ابتلای فرد به دیابت است گفت: برخی افراد به اشتباه قند خون بین 100 تا 115 را دیابت محسوب نمی‌کنند، این در حالیست که با بالا رفتن قند خون فرد از 100 به بالا فرد وارد حیطه دیابت شده و چنانچه رعایت نکند قند خون او به سرعت از 100 به 150 و 180 می‌رسد.
دانشور با یادآوری اینکه دیابت درمان ندارد، گفت: این بیماری تنها به وسیله رژیم و مصرف دارو قابل کنترل است و بهترین راهکار برای این بیماری پیشگیری از ابتلای به آن است.
وی خاطرنشان کرد: افراد تا سن زیر 30 سال در خوردن مواد قندی آزاد هستند و محدودیت جدی برای آنها در این زمینه وجود ندارد، اما به شرط آنکه در کنار مصرف مواد قندی حتما ورزش انجام دهند.
این عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه ورزش را بهترین وسیله برای کنترل قند خون عنوان کرد و افزود: در افراد بالای 30 سال ضرورت دارد تا در کنار ورزش برای کنترل بهتر قند خون از محصولات با قند رژیمی استفاده شود و مصرف قند و شکر و شیرینی‌جات به حداقل خود برسد.

انتهای پیام/
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.