مهدی قزلی نویسنده کتاب پنجره‌های تشنه که مقام معظم رهبری هم بر آن تقریظ نوشته است، گفت: انتقال نمایشگاه کتاب به شهر آفتاب حرکتی شجاعانه و عاقلانه بود که باید اتفاق می‌افتاد.

به گزارش حوزه ادبیات گروه فرهنگی باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از ستاد خبری فرهنگسرای کتاب؛ مهدی قزلی نویسنده کتاب «پنجره‌های تشنه» برای حضور در جشن امضای کتاب در کافه کتاب فرهنگسرای کتاب حاضر شد و تعدادی از کتاب‌هایش را برای علاقه‌مندان امضا کرد.

قزلی درباره کتاب «پنجره‌های تشنه» گفت: این کتاب روزنوشت انتقال ضریح امام حسین (ع) از قم به کربلا است. در سفر انتقال ضریح که زمینی انجام شد از ابتدا تا انتها همراه بودم. این کتاب شرح این همراهی و اتفاقات و حس و حال جزئیات سفر است.

وی ادامه داد: من برای خاطرات در این سفر جذاب‌ترین، قشنگ‌ترین و بهترین قائل نیستم. جنس همه‌شان یکی است و با هم فرقی ندارد. حدود ۲۰ روز چون با ضریح همراه بودم، آدم حسینی حساب می‌شدم، برای من حس متفاوتی در کل زندگی بود.

نویسنده سفرنامه «پنجره‌های تشنه» درباره انتقال نمایشگاه کتاب به شهر آفتاب گفت: این اتفاق عالی است و تصمیمی شجاعانه و عاقلانه است و با تلاش بسیار زیاد همراه بود و نتیجه‌اش هم با برکت همراه شد. بالاخره باید این اتفاق می‌افتاد. مصلی مرکز شهر بود و همه را تحت تاثیر قرار می‌داد.

قزلی تعدادی کتاب را نیز که مایل است از نمایشگاه تهیه کند، معرفی کرد و گفت: یکی کتاب «ده روز با داعش» و همچنین کتاب «سفر دیدار» که شرح سفر دکتر توکلی صابری به کوهستان‌های بدخشان و مزار ناصر خسرو است که رفتن به آنجا خیلی سخت است. همچنین کتاب «لم یزرع» محمدرضا بایرامی را تهیه می‌کنم.

وی در پایان درباره یک ویژگی شاخص متمایز کننده کتاب نسبت به کتاب‌های دیگر بیان کرد: معمولا وقتی نویسنده کتابی را می‌نویسد، باید دنبالش راه بیفتد و برای کتاب کار کند و آن را معرفی کند تا کتاب دیده شود اما این کتاب مرا دنبال خودش می‌کشاند و از ابتدای چاپ این کتاب این من هستم که به دنبال ماجراهای کتاب کشیده می‌شوم و آن هم از برکت امام حسین (ع) است.



انتهای پیام/


اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.