به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمانشاه؛ محمودرضا نیازی گفت: در ماه مبارک رمضان به دلیل حساسیت مصرف کالاها، به ویژه درحوزه صنایع غذایی، طرح بازرسی و کنترل بازار حالت ویژه و ضربتی داشته، تا از طریق آزمون و کنترل بر روی مواد مصرفی مردم، از رسیدن مواد غذایی سالم، بهداشتی و با کیفیت به دستمردم روزهدار استان اطمینان حاصل شود.
نیازی افزود: با توجه به آغاز ماه مبارک رمضان و افزایش تقاضا برای مواد غذایی به ویژه کالاهای پرمصرف از جمله انواع فرآوردههای لبنی، قند و شکر، آرد گندم و برنج، زعفران، خرما و روغن مورد مصرف در زولبیا و بامیه کارشناسان اداره کل استاندارد استان نسبت به بازرسی مستمر در مراکز عرضه و فروش اینگونه کالاها در این ایام اقدام خواهند کرد.
وی افزود: این طرح از اول خردادماه آغاز و تا پایان ماه مبارک رمضان اداره دارد و محصولات پر مصرف به لحاظ داشتن علامت استاندارد، کد 10 رقمی درج شده زیر علامت استاندارد، بستهبندی، شکل ظاهری و تاریخ مصرف کنترل میشود و چنانچه محصولات مذکور طبق مقررات، شاخصها و ویژگیهای استاندارد را دارا نباشند، بر اساس مقررات سازمان ملی استاندارد ایران نسبت به توقیف و جمعآوری آنها اقدام خواهد شد.
وی همچنین به تولیدکنندگان توصیه کرد: زولبیا و بامیه و محصولات مشابه را پس از تولید در محیط خنک نگهداری کرده و برای جلوگیری از آلودگی ثانویه از جمله حشرات و گرد و خاک، آنها را در ظروف دارای درپوش نگهداری کنند.
انتهای پیام/پ