5 تن گوشت قرمز و 35 تن گوشت سفید روزانه در میاندرود تولید می شود.

به گزارش خبرنگارگروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان ازساری، مدیر جهاد کشاورزی شهرستان میاندورود با بیان اینکه در ماه رمضان مصرف پروتئین از جمله گوشت قرمز و سفید به مراتب افزایش می ‌یابد، گفت: در این شهرستان روزانه 5 تن گوشت قرمز و 35 تن گوشت سفید تولید و روانه بازار مصرف می‌ شود.

سیدشبر موسوی افزود: میاندورود دارای 121 هزار رأس واحد دامی و 81 واحد مرغداری گوشتی با ظرفیت یک‌ میلیون و 200 هزار قطعه در هر دوره است.

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان میاندورود به پیشگیری از بروز و شیوع بیماری تب برفکی در این شهرستان تأکید کرد و گفت: بیش از 300 دوز واکسن این بیماری تهیه شده و به دام ‌های روستاهای زیرپوشش مانند جناسم، ورکلا و سورک با هماهنگی و همکاری امور دام، مدیریت جهاد کشاورزی و اکیپ دامپزشکی تزریق شده است.

انتهای پیام/


برچسب ها: ساری ، تولید ، گوشت ، قرمز ، سفید
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.