دادستان عمومی و انقلاب مرکز کرمان گفت: روند عرضه مواد غذایی در رستوران‌ها و اغذیه فروشی‌های کرمان مطلوب است.

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمان ،دادخدا سالاری گفت :طرح ارتقای امنیت غذای در سال 1393 با هدف ایجاد امنیت غذایی و خوراکی برای شهروندان و من باب وظیفه مدعی العموم توسط دادستانی کرمان برای اولین بار در کشور راه اندازی و با رصد مستمر و بازدید های سرزده قضات و هیات عالی بصورت دائم مراکز عرضه غذایی را مورد بازدید قرار گرفته و در سال 95هیات عالی بررسی امنیت غذایی و بهداشتی کرمان 17 اکیپ بازدید از 122واحد صنفی از جمله رستوران‌ها و فروشگاه‌های عرضه مواد غذایی داشته است.

وی ادامه داد:در سال گذشته 430کیلوگرم مواد غذایی فاسد و غیر استاندارد در بازدیدهای هیات عالی امنیت غذایی شهر کرمان در جهت امنیت غذایی شهروندان معدوم گردید.

سالاری بیان داشت:در این بازدید ها 39واحد صنفی اغذیه فروشی به صورت فوری پلمپ و29واحد صنفی غیر فعال گردیدند.

وی با قدردانی از تلاش قضات و اعضای هیئت عالی بررسی امنیت غذایی و بهداشتی کرمان خاطرنشان کرد: روند عرضه مواد غذایی در رستوران‌ها و اغذیه‌فروشی‌های کرمان مطلوب است.

دادستان کرمان عنوان کرد: به طور قطع مراکز عرضه مواد غذایی که بهداشت را رعایت نکنند مورد اعمال قانون قرار می‌گیرند و برای آنها تشکیل پرونده می‌دهیم و در نهایت با نظر کارشناسان شبکه بهداشت و دامپزشکی و سایر کارشناسان ذیربط تشخیص قاضی(نماینده دادستان) این مراکز پلمب می شوند.

این مقام قضائی عنوان کرد: بازدیدهای سرزده هیئت عالی بررسی امنیت غذایی و بهداشتی کرمان تاثیر مطلوبی بر کیفیت خدمات‌رسانی مراکز عرضه مواد غذایی در شهر کرمان داشته است و وضعیت این مجموعه‌ها نسبت به گذشته بهتر شده است.

وی خاطرنشان کرد: مجموعه‌هایی که غذای با کیفیت را به دست مردم می‌رسانند هم به طور قطع مورد تشویق و حمایت قرار می‌گیرند.

این مقام قضائی با اشاره به ادامه این بازدید ها در سال 96،خاطرنشان ساخت:بازرسی‌های هیئت عالی بررسی امنیت غذایی و بهداشتی کرمان ادامه می‌یابد و به مدت زمان خاصی محدود نمی‌شود.

انتهای پیام/ی

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار