به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اصفهان،احمد سلیمانی پور اظهارکرد: از جمله مزیت های این طرح این است که اطلاعات مفید و دقیقی از تعداد و سن درختان و نیاز آبی آنها به دست می آید و آفت زدایی از آنها بهتر انجام می شود.
وی با اشاره به اینکه پلاک کوبی الکترونیکی عمر بیشتری نسبت به پلاک های فلزی داشته و به منبع انرژی نیازی ندارد، افزود: پروژه پلاک کوبی الکترونیکی درختان جز طرح های جدیدی است که در سراسر دنیا به صورت مکانیزه و مدرن در حال انجام است.
مدیر عامل سازمان پارکها و فضای سبز شهرداری اصفهان، پلاک کوبی الکترونیکی درختان را بستر مناسبی برای شناسایی و مدیریت درختان به روش های نوین دانست و گفت: پلاک های الکترونیکی با روشی نو به صورت یک پلاک ۲ سانتی متری بر درخت به صورتی که قابل مشاهده نباشد، نصب می شود و اطلاعات مربوط به درخت از راه دور با بارکد خوان قابل رویت می باشد.
وی با اشاره به اینکه پلاک های الکترونیکی در مقابل فشارها مقاوم و آسیب کمتری به درخت می رساند، خاطرنشان کرد: این پلاک ها در شرایط سرمای ۳۰ تا ۶۵ درجه زیر صفر یا در گرمای شدید هم از بین نمی رود و می تواند اطلاعات را ارایه کند.
سلیمانی پور ادامه داد: پلاک های فلزی هنگام رشد درختان از بین می رفت اما برای پلاک های جدید این اتفاق حادث نمی شود و باز هم می توان اطلاعات آن را محفوظ کرد.
وی تاکید کرد: پلاک های الکترونیک درختان کمک می کند اگر درختی جایی قطع یا جابه جا شود، مطلع شویم، همچنین از زمان انجام آخرین سمپاشی درخت مطلع و عملاً هر اطلاعی که درباره درخت لازم باشد را می توان بر روی این پلاک ها بارگذاری کرد.
مدیر عامل سازمان پارکها و فضای سبز شهرداری اصفهان یادآور شد: ما پیش بینی کرده بودیم طی دو سال گذشته این تکنولوژی جدید را بر روی درختان شهر اصفهان انجام دهیم اما به دلیل کسری بودجه موفق نشدیم اما در صدد هستیم که این اتفاق سال آینده محقق شود.
انتهای پیام/م