مدیرعامل شرکت توزیع برق اهواز گفت: پایلوت نخستین سیستم تشخیص و تحلیل اتوماتیک مشکلات تجهیزات شبکه برق اهواز در این شهرستان راه اندازی می شود.

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اهواز، حسن کریمی، مدیرعامل شرکت توزیع برق اهواز با اشاره به برگزاری جلسه ای با کارشناسان شرکت "کپکو" کره جنوبی که در زمینه سیستم های حرارتی تشخیص اتوماتیک مشکلات شبکه با روش ترموویژن یا گرمانگاری فعال هستند، گفت: با توجه به اهمیت روز افزون نقش انرژی الکتریکی در زندگی مردم و لزوم کاهش خاموشی ها و به منظور جلب رضایت شهروندان، در تلاش هستیم تا با استفاده از تجربیات دیگر شرکت های موفق و بکارگیری تکنولوژی های به روز و با شناسایی مشکلات شبکه و همچنین اتصالات سست بصورت دیجیتال، در راستای کاهش خاموشی ها گام برداریم.

وی بیان داشت: شرکت کپکو کره جنوبی که در زمینه تحقیق و توسعه و تجهیزات عیب یابی شبکه برق ارائه خدمات می کند، با استفاده از داده های متراکم و تجربیات 20 ساله خود و تکنولوژی نوین، درجه دقت و تشخیص تجهیزات را بالا برده و به عنوان مخترع نخستین سیستم "تشخیص خطوط معیوب با تصاویر حرارتی" تجربیات موفقی دارد.

کریمی در ادامه افزود: این شرکت در این راستا توانسته شبکه برق کره جنوبی را با دارا بودن 9 میلیون پایه برق و ده ها هزار کیلومتر خطوط توزیع پایدار نگهداشته و میانگین سالیانه خاموشی شبکه برق را به ۱۰ دقیقه کاهش دهد و ما به دنبال استفاده از توانایی های این شرکت هستیم.

مدیرعامل شرکت توزیع برق اهواز اظهار کرد: گرمای بیش از حد هوا و مصرف بالای برق مشترکین در کلانشهر اهواز باعث بروز گداختگی ها و در نتیجه اتصالات سست در شبکه می شود که هر ساله با استفاده از دستگاه های ترموویژن با روش دستی نسبت به شناسایی این اتصالات اقدام می شد.

این مقام مسئول اذعان داشت: به دلیل طولانی بودن زمان بررسی و همچنین خطای انسانی، برای اولین بار در ایران نرم افزار TADSبا استفاده از هوش مصنوعی بطور اتوماتیک و دقت و سرعت بالا پس از برداشت وضعیت شبکه، امکان تحلیل داده ها را در کوتاه ترین زمان ممکن میسر کرده و بدلیل بکارگیری هوش مصنوعی خطای انسانی را کاملا برطرف کرده است.

حسن کریمی تصریح کرد: این نرم افزار به دلیل قابلیت گزارش گیری سریع در وقت نیز صرفه جویی می کند و گزارشات جامعی از جزییات تجهیزات معیوب را فراهم و سرعت تحلیل را 100 برابر افزایش می دهد و می تواند با سرعت 20 تا 30 کیلومتر برساعت وضعیت شبکه را با دوربین های مخصوص ترموویژن یا گرمانگاری برداشت و پردازش کند.

وی گفت: پس از تبادل نظر کارشناسان شرکت توزیع نیروی برق اهواز با کارشناسان شرکت کپکو قرار است تا از اواخر دی ماه سال جاری به مدت 2 ماه بصورت آزمایشی این دستگاه در اهواز به بررسی وضعیت شبکه توزیع نیروی برق این شهر بپردازد.

انتهای پیام/گ

راه اندازی پایلوت نخستین سیستم تشخیص و تحلیل مشکلات شبکه برق اهواز

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار