کبه غذایی دروهله اول عربی است که در کشورهایی از جمله عراق و لبنان نیز رواج دارد. کبه کمی شبیه به سمبوسه است با این تفاوت که شکل آن مثلثی نیست و به جای نان یک لایه برنجی دور مواد پیچیده شده است.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان؛ کبه غذایی دروهله اول عربی است که در کشورهایی از جمله عراق و لبنان نیز رواج دارد. کبه کمی شبیه به سمبوسه است با این تفاوت که شکل آن مثلثی نیست و به جای نان یک لایه برنجی دور مواد پیچیده شده است.

طرز تهیه کبه برنج کویتی اینجا یاد بگیرید!

می‌توانید از هر برنجی(حتی دانه‌های خرد شده برنج) برای تهیه کبه استفاده کنید اما معمولاً ترکیب برنج ایرانی و خارجی چسبندگی مناسبی برای تهیه کبه ایجاد می‌کند.مواد داخل کبه را هم می‌توانید به سلیقه خود کمی تغییر دهید. در اینجا از پیاز، گوشت، سیب زمینی و سبزیجات معطر (از قبیل تره، جعفری، گشنیز، ترخون و مرزه) استفاده شده است. کسانی که به غذاهای شیرین علاقه دارند می‌توانند کمی کشمش هم به مواد میانی آن اضافه کنند. مواد میانی داخل برنج پیچیده می‌شوند و سپس کبه‌ها داخل روغن سرخ می‌شوند. پیچیدن کبه احتیاج به کمی تمرین دارد اما بعد از مدتی به آن تسلط پیدا خواهید کرد. برنج پس از سرخ شدن فوق‌العاده برشته و خوشمزه می‌شود. در ضمن کبه را می‌توانید یکی دو ماه در فریزر نگهداری کنید و هر وقت حوصله آشپزی نداشتید یا خسته بودید چند عدد از آن را سرخ کنید و میل بفرمایید.

مواد لازم:

۲ فنجان برنج باسماتی شسته شده

۳ فنجان آب

۲ بسته ادویه پلویی

برای مواد داخلی کبه:

۲ قاشق غذاخوری روغن نباتی

۲ عدد پیاز متوسط

نیم کیلو گوشت چرخ کرده گوسفندی

۱ قاشق غذاخوری پودر کاری

۲ بسته گالینابلانکای حل شده در آب

۳ قاشق غذاخوری دانه کاج سرخ شده

۲ قاشق غذاخوری کشمش

یک چهارم فنجان شوید تازه ریزخرد شده

۲ فنجان روغن نباتی به منظور سرخ کردن کبه ها

طرز تهیه:

داخل قابلمه ای برنج،آب و ادویه پلویی را ریخته آن را به منظور جوشیدنش هم زده سپس درب را روی قابلمه گذاشته و روی شعله کم برنج را بپزید.بعد از پخت از روی اجاق برداشته و به کناری بگذارید تا به آرامی خنک گردد.سیب زمینی و برنج را له نموده تا به صورت پوره گردند سپس روی آن ها را پوشانده و به کناری بگذارید.دراین بین،روغن را داخل قابلمه متوسطی گرم کرده پیازها را داخلش تا زمانی که تردشوند تفت دهید.گوشت چرخ کرده را نیز اضافه نموده تا زمانی که رنگش قهوه ای طلایی گردد بپزید.به آن پودر کاری،گالینابلانکا،دانه های کاج و کشمش را اضافه کرده و کل مواد را به خوبی با یکدیگر مخلوط کنید.بعد از پخت مخلوط گوشت را از روی اجاق برداشته به آن شوید خرد شده را اضافه نموده و بگزارید تا خنک گردد.با دست خیس تکه های متوسطی از مخلوط برنج و سیب زمینی را برداشته آنها را گرد نموده بعد از بخش وسط چاله ای داخل هر یک بازکرده و داخل این چاله ها را با مخلوط گوشت پر نموده بعد روی آنها را محکم بسته ابتدا فرم گرد به آنها داده و سپس این توپ های برنجی را با فشاردست تخت کرده و به صورت کتلت های گرد در آورید.کبه ها را داخل قابلمه گود حاوی روغن زیاد تا زمانی که طلایی گردند سرخ نمایید.

منبع:الکوثر

انتهای پیام/

غذای کویتی کبه برنج را تجربه کنید

برچسب ها: دانستنی ها ، آشپزی
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.