حدود ۱۰ تن مواد غذایی فاسد کشف شده طی ماه رمضان در همدان معدوم شد.

به گزارش خبرنگار  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از همدان ؛ لیدا رفعتی، مدیر سلامت محیط و کار معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی همدان گفت: ۹ تن و ۸۱۴ کیلوگرم موادغذایی فاسد و خارج از چرخه مصرف در همدان معدوم شد.

وی افزود: ۶ هزار و ۲۱۵ مورد بازرسی از واحدهای صنفی با آغاز طرح سلامت رمضان تا بیست و پنجمین روز از ماه مبارک رمضان صورت گرفت.

وی اضافه کرد: سرکشی از مساجد و اماکن متبرکه با ۹۸۶ مورد بیشترین میزان بازدید ها را به خود اختصاص داد سپس ۸۰۶ مورد بازدید از محل های تولید، تهیه و فروش اختصاصی زولبیا بامیه و شیرینی های سنتی انجام شد.

مدیر سلامت محیط و کار معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی همدان گفت: همچنین با توجه به اهمیت بررسی وضعیت شیرینی فروشی ها و کارگاه های قنادی، ۷۲۴ مورد بازرسی از این مکان ها صورت گرفت.

رفعتی گفت: با توجه به افزایش استقبال و فروش آش و حلیم در ماه مبارک رمضان بازرسی از این واحدها نیز با جدیت صورت گرفت و در این راستا ۳۱۷ مورد بازدید از این مراکز انجام شد.

وی از انجام ۱۰۰ مورد بازرسی از اماکن بین راهی خبر داد و اضافه کرد: مسافران هنگام مراجعه به اماکن بین راهی با توجه به محدودیت رستوران و مکان های عرضه مواد غذایی امکان انتخاب ندارند بنابراین واحدهای موجود در این اماکن به دقت نظارت می شوند.

مدیر سلامت محیط و کار معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی همدان اظهار داشت: دیگر دستگاه‌ها همچون تعزیرات و دامپزشکی نیز بهداشت محیط را در بازرسی‌ها یاری می‌کردند که ۳۰۱ مورد از این بازرسی‌ها به صورت مشترک بود.

رفعتی افزود: با توجه به اهمیت سلامت آب ۳۰۲ مورد نمونه برداری از آب آشامیدنی و ۱۰ هزار و ۳۳۲ مورد کُلرسنجی انجام شد.

وی انجام ۳۰۲ مورد نمونه برداری مواد غذایی و سه هزار و ۱۲۳ مورد سنجش با بهره گیری از تجهیزات پرتابل بازرسی را از دیگر فعالیت های صورت گرفته برشمرد.

انتهای پیام/ا

نظارت بیشتر بر مراکز تهیه و توزیع غذای استان همدان در ماه رمضان

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.