حجتالاسلام والمسلمین تیمور علی عسگری معاون امور حقوقی و پارلمانی وزارت آموزش و پرورش در گفتوگو با خبرنگار حوزه آموزش و پرورش گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان، درباره رسیدگی به موضوع پرداخت معوقات فرهنگیان اظهار کرد: کارگروهی مشترک با همکاری کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس تشکیل شده است تا معوقات و مطالبات فرهنگیان را پیگیری کند که در این کارگروه به فرهنگیان بازنشسته هم توجه شده است.
وی ادامه داد: برخی از معوقات برای معلمان شاغل مربوط به حق التدریس آنهاست و برخی از معلمهای آزاد هم هنوز مطالبات خود را به طور کامل دریافت نکردهاند که در این کارگروه برای حل این موضوعات تصمیم گیری میکنیم.
معاون امور حقوقی و پارلمانی وزارت آموزش و پرورش با اشاره به اینکه میزان معوقات فرهنگیان بازنشسته هم ارزیابی شده است، تصریح کرد: طبق برآوردهای انجام شده بیش از ۴ هزار میلیارد تومان از معوقات فرهنگیان طی سالهای ۸۲ تا ۹۷ باقی مانده است که برای پرداخت آن پیگیر هستیم.
علی عسگری ادامه داد: زمانی که شرایط معلمان و حتی فرهنگیان بازنشسته را پیگیری میکنیم در مییابیم که از دهه ۸۰ به بعد آموزش و پرورش در مقایسه با سایر دستگاههای کشور مغفول واقع شده و دولت نسبت به رفاه نیروی انسانی و پرداخت مطالبات آنها توجه نکرده است.
معاون امور حقوقی و پارلمانی وزارت آموزش و پرورش بیان کرد: در آموزش و پرورش درآمد پایداری نداریم و نگاه کلان به این وزارتخانه پهن پیکر آن طور که باید مورد اهمیت نبوده و این در حالی است که معلمان نقش مهمی در جامعه ایفا میکنند.
وی با اشاره به اینکه معلمان با دغدغه درآمدی نمیتوانند با نشاط کافی در کلاسهای درس حاضر شوند، تأکید کرد: باید نگاه کلان به حوزه آموزش و پرورش تغییر کند بر این اساس پیشنهاد دادیم تا برای حل مشکل پرداخت معوقات و مشکل معیشتی دو راهکار تأمین اعتبار از سوی دولت یا بهرهگیری از صندوق توسعه ملی مورد توجه قرار گیرد همانطور که برای مالباختگان چند مؤسسه اعتباری ۱۱ هزار میلیارد تومان از صندوق توسعه ملی به آنها تخصیص پیدا کرد.
انتهای پیام /