مدیرکل هماهنگی امور اقتصادی استانداری چهارمحال و بختیاری، از ذخیره سازی ۶۰۰ تن گوشت قرمز تا پایان امسال خبر داد.

به گزارش گروه استان‌های باشگاه خبرنگاران جوان از شهرکرد، محمدرضا رئیسی مدیرکل هماهنگی امور اقتصادی استانداری چهارمحال و بختیاری با اشاره به ذخیره سازی ۳۰۰ تن گوشت قرمز در استان گفت: این میزان ذخیره سازی تا پایان سال به ۶۰۰ تن می‎ رسد.

او افزود: در راستای تأمین گوشت مرغ شب عید نیز میزان جوجه ریزی در استان ۲۵ درصد افزایش یافته و این در حالی است که میانگین افزایش جوجه ریزی در کشور ۱۷ درصد است.

رئیسی اضافه کرد: قیمت گوشت قرمز در استان روند نزولی به خود گرفته و مشکل خاصی در این رابطه وجود ندارد.

او با اشاره به صادرات ۳۸ میلیون دلار کالا از ابتدای امسال از گمرگ این استان گفت: بیشترین حجم صادرات کالا به کشور عراق با ۳۰ میلیون دلار کالا بوده است.

رئیسی افزود: برای تنوع بخشی کشور‌های هدف، طرح خواهرخواندگی چهارمحال و بختیاری و کشور داغستان مطرح شده و به زودی نهایی می‌شود.

او همچنین با اشاره به تشدید بازرسی‌ها و نظارت بر بازار استان پس از اجرای طرح سهمیه بندی بنزین اضافه کرد: در این مدت ۹ هزار و ۹۷۰ مورد بازرسی از اصناف استان انجام گرفته که در مقایسه با سایر استان‌های کشور رتبه نخست را در این حوزه کسب کرده ایم.

انتهای پیام/ف

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار