به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، این هم دستور یک مربای خوشمزه که فکر کنم برایتان تازگی داشته باشد حتما آن را امتحان کنید، چون هم خیلی خوشمزه و هم مقوی هست.
این مربا را در آذریهای عزیزمان میپزند.
مواد لازم برای مربای شیر:
شیر پرچرب (شیر پاستوریزه نباشد بهتر است) ٢/٥ لیتر
شکر ٤٠٠ گرم
شیره انگور ١ لیوان
لیمو ١ عدد
طرز تهیه مربای شیر:
ابتدا شیر و شکر را روی گاز میگذاریم تا جوش بیاید بعد شیره انگور را اضافه میکنیم و بعد آب لیمو را هم اضافه میکنیم که به صورت گلولههای درشت در بیاید هم نمیزنیم تا خرد نشود و میگذاریم بجوشد تا قوام بیاید وقتی که قوام آمد مربایمان آماده است.
اگر به نظرتان شیرینی آن کم است یک مقدار دیگر شیره انگور اضافه کنید؛ و بهتر است که این مربا را با شیرهای کیلویی که در لبنیاتیها هست درست کنید.
منبع: بیتوته
انتهای پیام/