به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، دنده پلو یکی از غذاهای معروف ایلامی است که بسیار خوشمزه و لذیذ میباشد. در تهیه این غذا، چون از دنده گوسفند استفاده میشود و چربی زیادی دارد نیازی به افزودن روغن نیست. برای تهیه آن بهتر است گوشت را از شب قبل مزه دار کنید تا دنده پلو شما طعم بهتری بگیرد.
مواد لازم:
- دنده (گوسفندی) ۱ کیلوگرم
- برنج ۶ پیمانه
- نمک به میزان لازم
- فلفل به میزان لازم
- زردچوبه به میزان لازم
- پیاز (سرخ شده) ۳ قاشق غذاخوری
- زیره (ساییده شده و پلویی) ۲ قاشق سوپخوری
- دارچین ۱ قاشق سوپخوری
بیشتر بخوانید
طرز تهیه:
ابتدا کمی روغن و زردچوبه کف قابلمه ریخته روی حرارت قرار میدهیم تا روغن بجوشد. دندهها را نمک و فلفل زده و از طرف چربی دنده کف قابلمه میچینیم و زیر آن را خیلی خیلی کم میکنیم.
در ظرفی جداگانه برنج را به مرحله آبکشی رسانده و پس از آبکش کردن آن را روی دندهها ریخته و لابهلای آن پیاز داغ، زیره و دارچین میدهیم.
در قابلمه را دمکنی گذاشته و با شعله ملایم دو ساعت دم میکنیم تا گوشت دنده پخته و برنج هم دم بکشد. پس از پخت، برنج را در دیس برمیگردانیم تا ته دیگ دنده آن دیده شود.
منبع: تبیان
انتهای پیام/