به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، بمب سیبزمینی، سیبزمینیهای له شدهای هستند که به شکل توپی درآمده و داخل آنها انواع و اقسام طعمها، بافتها و مزهها وجود دارد. غذایی خوشمزه که درست کردنش بسیار آسان است و دستور پخت آن را در ادامه به شما عزیزان آموزش دادهایم.
مواد لازم:
سیب زمینی ۵۰۰ گرم
آرد سمولینا ۲۵۰ گرم (از لوازم قنادیها قابل تهیه است، اما میتوانید به جای آن از آرد معمولی استفاده کنید، ولی خواص سمولینا بیشتره و تُردتر میشود.)
نمک و فلفل و جعفری به میزان لازم
بیکینگ پودر ۲ ق غ
پنیر پیتزا ۱۰۰ گرم
تخم مرغ ۱ عدد
ژامبون و پنیر موزارلا یا پنیر پیتزا به میزان لازم
بیشتربخوانید
طرز تهیه:
سیب زمینی له شده را به همراه پنیر و ادویه در یک کاسهی بزرگ بریزید. پنیر پیتزا، نمک و فلفل سیاه را با پورهی سیب زمینی کاملا مخلوط کنید.
تخم مرغ، آرد و پودر سوخاری را در ۳ کاسهی جداگانه بریزید. از کاسههایی استفاده کنید که عمق داشته باشد تا به راحتی بتوانید بمبهای سیب زمینی را در آن بغلتانید.
روغن را به دمای ۳۷۵ درجه فارنهایت (۱۹۰ درجه سانتیگراد) برسانید. حالا مقداری از مواد را برداشته و به شکل توپ درست کنید. این کار را برای همهی مواد باقی مانده انجام دهید.
توپها را در آرد بغلتانید. در صورت لزوم کمی آنها را تکان دهید تا آرد اضافه جدا شود. توپها را داخل ظرف تخم مرغ بغلتانید. سپس توپها را درون ظرف پودر سوخاری بغلتانید.
توپهای سیب زمینی را سرخ کنید تا طلایی رنگ شوند. اجازه دهید به مدت ۳-۴ دقیقه پخته شوند. هر بار تعداد کمی را سرخ کنید تا هنگام سرخ کردن توپها به هم نچسبند.
توپها را روی حولهی کاغذی قرار دهید. با این کار روغن اضافی آنها گرفته خواهد شد.
حالا سرو کنید و اجازه دهید سیب زمینیهای بمبی کمی سرد شوند سپس آنها را میل کنید. هنگامی که سیب زمینیها هنوز گرم هستند آنها را به همراه سس کچاپ بخورید و از طعم فوق العادهی آنها لذت ببرید.
نکته:
برای تهیه مواد داخلی بمب سیبزمینی میتوانید از هر موادی که دوست داشتید مثل مایه ماکارونی یا سبزیجات استفاده کنید.
منبع: شبکه آشپزی
انتهای پیام/
عااااااااااالی