به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، امروز قصد داریم دستورالعمل تهیه کوفته کشک اصفهان را به شما عزیزان آموزش دهیم. با ما همراه باشید.
طرز تهیه:
۶۰۰ گرم گوشت چرخ کرده رو با ۱ عدد پیاز درشت، سبزی کوفته، نمک، فلفل سفید، فلفل سیاه، زردچوبه، پاپریکا، پودر سیر و نصف پیمانه برنج نیم پز شده به مدت ۵ دقیقه فقط ورز میدیم تا خوب جا بیفته و همه مواد مخلوط بشه. سپس از موادمون به اندازه ۱ عدد پرتقال برداشته و گرد میکنیم و توی سینی میچینیم.
بیشتربخوانید
همه کوفتهها رو که درست کردیم به مدت ۵ الی ۱۰ دقیقه میذاریم توی فریزر تا کوفته ها ببنده. در این فرصت توی قابلمه ۱ عدد پیاز رو نگینی خرد کرده و تفت میدیم و بهش زردچوبه، فلفل سیاه و نمک اضافه کرده سپس نصف پیمانه برنج هم اضافه کرده و یه تفت کوچیک میدیم و تقریبا ۲ قاشق غذاخوری نعنا خشک و ۲ قاشق غذاخوری سبزی کوفته اضافه کرده و خوب تفت میدیم و به اندازه ۳ لیوان روش آب جوش میریزیم.
آب که به جوش اومد کوفتهها رو از جا یخی درآورده و توی قابلمه میذاریم و شعله گاز رو ملایم میکنیم. ظرف مدت تقریبا ۲۰ دقیقه که پخت به آن ۳ الی ۴ قاشق کشک اضافه کرده و میذاریم یه ۱۰ دقیقه دیگه با کشک هم بپزه و آماده بشه.
منبع: شبکه آشپزی
انتهای پیام/