در این مطلب روش تهیه کوفته نخود آموزش داده شده است.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، امروز قصد داریم دستورالعمل تهیه کوفته نخود را به شما عزیزان آموزش دهیم.

مواد لازم

نخود پخته ۵۰۰ گرم

گوشت چرخ کرده ۵۰۰ گرم

برنج پخته شده ۱ پیمانه

آرد نخودچی ۳ ق غ

تخم مرغ ۱ عدد

پیاز رنده شده ۱ عدد

زردچوبه، نمک، فلفل به میزان لازم

پیاز داغ، گردو، تخم مرغ آبپز،

گوشت قلقلی برای داخل کوفته


بیشتربخوانید


طرز تهیه:

نخود را دوبار به همراه گوشت و برنج پخته چرخ کرده و داخل ظرف بریزید. سپس تخم مرغ، آرد نخودچی و ادویه‌ها را اضافه کرده و خوب ورز می‌دهید. بعد به اندازه یک پرتقال از مواد برداشته و داخل آن پیاز داغ، یک چهارم از یک تخم مرغ آبپز، گردو، و یک گوشت قلقلی گذاشته و جمع می‌کنیم و داخل دست خوب گرد می‌کنیم. سپس داخل قابلمه‌ای آب گرم ریخته و به آن نمک، زردچوبه، مقداری پیاز داغ و گردو اضافه کرده و می‌گذاریم تا به جوش بیاید. سپس کوفته‌ها را داخل آب انداخته و اجازه می‌دهیم تا کوفته‌ها بپزد. سپس از داخل آب خارج کرده و سرو کنید.

منبع: شبکه آشپزی

انتهای پیام/

برچسب ها: آشپزی ، خانه داری
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
کبی
۱۳:۵۷ ۰۸ شهريور ۱۳۹۹
این کوفته نخود را که همه چی را چرخ و ورز دادیم گوشت قلقلی را هم از همان مایع ورز داده بزاریم ولطفا بگین این غذا مربوط به کدام شهر ایران است .چاشنی این غذا چیست .تشکر