در این مطلب دستورالعمل تهیه بلغور پلو با گوجه را به شما عزیزان آموزش داده‌ایم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، بلغور پلو یکی از غذاهای محلی و محبوب استان خراسان جنوبی است. در ادامه قصد داریم دستورالعمل تهیه این پلوی خوشمزه را به شما عزیزان آموزش دهیم. با ما همراه باشید.

مواد لازم:

بلغور ۱.۵ لیوان
پیاز ۱ عدد
گوجه ۱ عدد
فلفل قرمز ۳ عدد
روغن زیتون ۲ قاشق غذاخوری
آب ۳ لیوان
نمک به مقدار لازم


بیشتربخوانید


طرز تهیه:

▪️بلغور را از ۲ ساعت قبل خیس بدهید. در ظرفی که میخواهید پلو درست کنید پیاز خرد شده را با روغن زیتون تفت دهید تا سبک شود سپس گوجه و فلفل را اضافه کرده و به تفت دادن ادامه می‌دهیم. وقتی خوب تفت داده شد آب را ریخته و منتطر میمانیم جوش بیایید بلغور را داخل آب می‌ریزیم و اجازه می‌دهیم با حرارت ملایم بپزد و آبش خشک شود بعد درب قابلمه را گذاشته و دم می‌دهیم.

منبع: شبکه آشپزی

انتهای پیام/

برچسب ها: خانه داری ، آشپزی
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۷
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۳:۰۳ ۱۱ شهريور ۱۳۹۹
در بلغور پلو یا همان گندم پلو بلغور قبل از دم کردن باید تفت داده شود تا بوی خامی ندهد.
Iran (Islamic Republic of)
عزیزی
۰۹:۵۴ ۱۰ شهريور ۱۳۹۹
لطفا اموزش مرغ تنوری بازاری با سویا سس رو اموزش بدید ممنونم
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۴:۰۷ ۰۹ شهريور ۱۳۹۹
بلغور چی؟گندم یا جو یا هردو
چجور بلغوری ،بیشتر توضیح بدید
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۱:۲۶ ۰۹ شهريور ۱۳۹۹
بلغور گندم
Iran (Islamic Republic of)
سلیم
۰۰:۲۷ ۱۰ شهريور ۱۳۹۹
بلغور گندم
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۲:۴۶ ۰۸ شهريور ۱۳۹۹
سلام مقدار برنج رو نگفتین.
Iran (Islamic Republic of)
ستاره
۱۰:۰۰ ۰۹ شهريور ۱۳۹۹
برنج نداره گلم