به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، امروز قصد داریم طرز تهیه سوفله گلکلم را به شما آموزش دهیم.
مواد لازم برای ۸ نفر
کره...... ۵۰ گرم
آرد..... ۵۰ گرم
شیر.... ۵۰۰ میلیلیتر (۲ پیمانه)
زردة تخم مرغ ..... ۳ عدد
نمک ...... به میزان لازم
فلفل...... به میزان لازم
جوز هندی..... یکچهارم قاشق چایخوری
گل کلم..... ۷۰۰ گرم
جعفری خرد کرده ....... ۳ قاشق سوپخوری
پنیر موزارلا رندهشده دالیا ...... ۱۰۰ گرم
سفیدة تخم مرغ ..... ۴ عدد
بیشتربخوانید
روشتهیه
۸ ظرف مناسب سوفله را با کره چرب کنید. آنگاه کره را در تابة مناسبی بریزید و روی اجاق آب کنید. سپس آرد را بیفزائید و اندکی تفت دهید. حالا شیر را کم کم بیفزائید و مخلوط کنید تا سس غلیظی حاصل شود. اکنون سس را از روی حرارت بردارید و زردة تخممرغها، نمک، فلفل و جوز هندی را به آن بیفزائید. سپس گل کلم را خرد کنید و ۵ دقیقه در آب جوش بپزید. اینک گل کلم پخته را همراه با شیر و جعفری به سس فراهم کرده بیفزائید سفیدة تخممرغها را با همزن برقی بزنید تا سفید شود و فرم بگیرد و بعد آن را به آرامی به مایة سوفله افزوده و مخلوط کنید. آنگاه مایة فراهم کرده را در ظرفهای مخصوص سوفله بریزید و به مدت تقریبی ۴۰ دقیقه در فرم گرم کرده با دمای ۱۷۰ درجة سانتیگراد بپزید.
منبع: شور و شیرین
انتهای پیام/