دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر فارس گفت: ۴۶۷ معتاد بهبودیافته در استان فارس زیر نظر مربیان مجرب اداره کل آموزش فنی و حرفه‌ای به‌طور رایگان آموزش‌های مهارتی و شغلی را دریافت کرده‌اند.

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از شیراز، سلیمان کرمی در دیدار با مدیرکل آموزش فنی و حرفه‌ای فارس، گفت: پارسال ۸۳۲ نفر و در ۹ ماهه نخست امسال ۴۶۷ معتاد بهبودیافته در استان زیر نظر مربیان مجرب اداره کل آموزش فنی و حرفه‌ای به‌طور رایگان آموزش‌های مهارتی و شغلی را در رشته‌های جوشکاری، سرویس و نگهداری خودرو، تعمیر سخت‌افزاری تلفن همراه، تولید صنایع چرم، برق‌کاری ساختمان، پرورش زنبورعسل، پرورش قارچ و زعفران کاری در مرکز نگهداری، درمان و کاهش آسیب معتادان موضوع ماده ۱۶ شیراز دریافت کرده‌اند.

دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر فارس اظهار داشت: فرصت‌های آموزشی فنی و مهارتی به‌عنوان یک رکن و مرحله اصلی در چرخه بهبودی بیماران اعتیاد به شمار می‌آید.

او افزود: آموزش‌های فنی و حرفه‌ای نقش مؤثری در افزایش خودباوری و جامعه‌پذیری این اقشار دارد.

دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر فارس فراگیری مهارت‌های فنی را یکی از بهترین راه‌ها در ایجاد کسب‌وکار برای معتادان بهبودیافته دانست و بیان داشت: در راستای توانمندسازی معتادان متجاهر باید بررسی شود در چه زمینه‌ای مهارت دارند لذا باید آموزش‌های مهارتی و فنی بر اساس توانی که دارند به آن‌ها ارائه شود.

او با تأکید بر به اینکه آموزش‌های فنی و مهارتی می‌تواند به بازگشت یک فرد بهبودیافته از اعتیاد به چرخه زندگی کمک کند، افزود: بهبودیافتگانی که به دلایلی کار خود را از دست داده‌اند می‌توانند با آموزش‌های فنی و حرفه‌ای کار مناسبی را انتخاب و به بازار کار برگردند.

کرمی یکی از مهم‌ترین راهبرد‌های صیانت از بهبودیافتگان را ترویج و گسترش آموزش‌های فنی و حرفه‌ای در راستای اشتغال‌زایی عنوان کرد و گفت: این امر می‌تواند باعث ایجاد اشتغال و کاهش بازگشت معتادان به سمت اعتیاد شود.

این مقام مسئول توانمندسازی و اشتغال این افراد را مهم برشمرد و بیان کرد: آموزش‌های فنی و حرفه‌ای می‌تواند با اشتغال‌زایی از بهبودیافتگان صیانت کند.

او افزود: برخی از افراد معتاد بهبودیافته استعداد‌های فنی و تخصصی زیادی دارند و اگر کارآفرینی آن‌ها را به کار بگیرد، فعالیتش رونق می‌گیرد، زیرا این افراد تخصص دارند و در این حال کم‌توقع هستند و وظیفه ماست دست این افراد را بگیریم و گامی به‌سوی بهبودی آن‌ها برداریم.

دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر فارس، خواستار استفاده حداکثری از ظرفیت دستگاه‌های دولتی و سازمان‌های مردم‌نهاد در جهت تقویت و تداوم دوره‌های آموزشی فنی و حرفه‌ای برای بهبودیافتگان از اعتیاد و فراهم‌سازی مقدمات اشتغال شد.

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.