رئیس انجمن تغذیه البرز گفت: چاقی شکم عاملی خطرناک برای بیماری‌های مزمن از جمله فشار خون بالا ،افزایش چربی خون و سرطان است.

فرزانه باقرزاده،  رئیس انجمن تغذیه البرز در گفت و گو با خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از البرز، گفت: چاقی شکم عاملی خطرناک برای بیماری‌های مزمن از جمله؛ فشار خون بالا ،افزایش چربی خون ، دیابت نوع دو، بیماری‌های قلبی و سرطان است.

رئیس انجمن تغذیه البرز افزود: افزایش فعالیت فیزیکی برای اصلاح الگوی توزیع چربی در بدن و کاهش استرس موثر است.

باقرزاده گفت: استفاده از سه وعده غذایی اصلی، کاهش مصرف چربی و شیرینی، افزایش مصرف سبزیجات، داشتن حداقل فعالیت بدنی در هفته به مدت ۱۵۰ دقیقه به شهروندان توصیه می شود.

او افزود: بیشترین عوامل ایجاد کننده چاقی شکم مصرف وعده های غذایی با حجم بالا ، مصرف غلات تصفیه شده مثل نان و برنج ،مصرف روغن های هیدروژنه گیاهی،تغییرات هورمونی و کاهش ناگهانی فعالیت بدنی است .

رئیس انجمن تغذیه البرز گفت: مصرف نوشیدنی‌های شیرین شده با شکر از جمله نوشابه، شربت، آب میوه و چای شیرین که جز نوشیدنی‌های محبوب ایرانیان است، با افزایش چربی شکمی مرتبط است.

باقرزاده افزود: رژیم غذایی کم پروتئین و کم فیبر، سبب افزایش تجمع چربی شکمی می‌شودو عوامل محیطی از جمله کم تحرکی، استرس، یائسگی و خواب ناکافی باعث افزایش تجمع چربی در ناحیه میانی بدن می شود.

او افزود: برای کاهش چربی شکمی توصیه می‌شود که مصرف شیرینی‌ها و نوشیدنی‌های دارای شکر را محدود کرده و از یک رژیم غذایی متعادل با میزان مناسب پروتئین و فیبر استفاده شود.

انتهای پیام / ر. ن

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
آدرینا
۱۳:۳۹ ۱۸ بهمن ۱۳۹۹
کمتر بخور