رئیس دانشگاه علم و فرهنگ از مجازی شدن ۳۰ درصد آموزش‌ها در دوران پسا کرونا خبر داد.

سعیدهاشمی رئیس دانشگاه علم و فرهنگ در گفت‌وگو با خبرنگار حوزه دانشگاهی گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان، درباره تجربه دانشگاه از آموزش‌های مجازی اظهار کرد: تجربه خوبی از آموزش‌های مجازی در دوران کرونا داشتیم، اما قاعدتا یادگیری در آموزش‌های حضوری بهتر است.

او افزود: استادان باید روی آموزش‌های مجازی مسلط باشند و از فیلم‌های کمک آموزشی استفاده کنند، ولی در حال حاضر فرهنگ بهره گیری از فضای الکترونیکی برای تدریس در کشور ما کمتر شیوع پیدا کرده است.

هاشمی تصریح کرد: طی یک سال و نیمی که آموزش‌های دانشگاهی مجازی شد تجربیات خوبی به دست آوردیم و قاعدتا آموزش‌های الکترونیکی را تا درصدی پیش خواهیم برد.

رئیس دانشگاه علم و فرهنگ ادامه داد: در صورت بهبود شرایط و بازگشایی حضوری دانشگاه‌ها حتما ۷۰ درصد آموزش‌ها را به شیوه حضوری و ۳۰ درصد را مجازی پیش خواهیم برد.

او درباره برگزاری امتحانات پایانی در ترم آتی گفت: قطعا درصد عمده‌ای از امتحانات پایان ترم به صورت حضوری برگزار خواهند شد، مگر اینکه برخی از استادان با استفاده از ارزشیابی‌های طول ترم امتحانات را به صورت مجازی یا الکترونیکی پیش ببرند، اما تمامی این تصمیمات بستگی به شرایط کرونا در آن زمان دارد.

در زمان برگزاری امتحانات با قطعی برق مواجه شدیم

رئیس دانشگاه علم و فرهنگ با توجه به نحوه برگزاری امتحانات ترم جاری اظهار کرد: امتحانات دانشگاه علم و فرهنگ به صورت مجازی برای هر سه مقطع تحصیلی یعنی کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکتری برگزار شد و گفتنی است که در این زمان با قطعی برق و قطعی اینترنت هم مواجه شدیم، اما سعی کردیم همواره مشکلات را با تدابیر گوناگون رفع کنیم.

هاشمی بیان کرد: به علت مشکلات اینترنتی و اختلال در آن‌ها همواره سعی کردیم که در ترم جاری از کار‌های کلاسی و به نوعی ارزشیابی مستمر استفاده کنیم تا در زمان امتحانات پایان ترم به مشکل برنخوریم؛ بنابراین با تدوین اطلاعیه‌ای تمامی استادان را موظف به انجام کار‌های کلاسی کردیم و به آن‌ها گفتیم که نمره پایانی دانشجویان بین حداقل ۵ تا حداکثر ۸ نمره باشد و مابقی از طریق ارزشیابی‌های طول ترم به آن‌ها اختصاص داده شود.

رئیس دانشگاه علم و فرهنگ اضافه کرد: به استادان این امکان را دادیم که در صورت قطعی برق یا بروز هر نوع اختلال دیگر می‌توانند مجدد به شیوه شفاهی یا مکتوب از دانشجویان امتحان بگیرند، اما ملاک اصلی آن‌ها طبق گفته وزارت علوم باید ارزشیابی‌های مستمر یا ارزشیابی‌های طول ترم باشد.

هاشمی اضافه کرد: از آن جایی که در ابتدای ترم تمامی تمهیدات لازم را برای برگزاری امتحانات پایان ترم به صورت مجازی اندیشیده بودیم؛ بنابراین قطعی برق در طول ترم کمتر دانشگاه علم و فرهنگ را اذیت کرد.

رئیس دانشگاه علم و فرهنگ تاکید کرد: از آن جایی که استقبال زیادی از پیش ثبت نام برای شرکت در کلاس‌های تابستانی دانشگاه علم و فرهنگ انجام نشده؛ بنابراین برنامه‌ای در این زمینه ترتیب نخواهیم داد.


بیشتر بخوانید


انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار