تولید سامانه نوین نانویی برای تشخیص سرطان در تربت‌حیدریه

معاون آموزش، تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی تربت‌حیدریه گفت: محققین دانشگاه علوم پزشکی تربت‌حیدریه موفق شدند سامانه نوین نانویی با قابلیت همزمان تشخیص و درمان سرطان را تولید کنند.

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از مشهد، دکتر محمدرضا رضائی‌منش معاون آموزش، تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی تربت‌حیدریه گفت: امروزه درمان بسیاری از بیماری‌های صعب‌العلاج از جمله سرطان منوط به استفاده از دارو‌های شیمی درمانی است که نتایج آن به همراه روش‌های دیگر مانند پرتو درمانی ممکن است کاملا اثر بخش نباشد و گاهی اثرات سوء دیگری را ایجاد می‌نماید که علت عمده آن مربوط به دارو‌های شیمی درمانی استفاد شده در این بیماری می‌باشد که قابلیت دسترسی و تجمع بیشتر در محل بافت تومور را نداشته و عوارض ثانویه ناشی از آن‌ها افزایش پیدا می‌کند.

او افزود: سیستم‌های نوین دارورسانی بر پایه علم نانوفناوری این امید را ایجاد می‌کنند تا با محصورسازی دارو در داخل نانوذرات بتوان گام جدیدی را در درمان انواع سرطان برداشت که در این راستا محققین این دانشگاه با بهره‌گیری از تکنولوژی نانوفناوری موفق به تهیه فرمولاسیونی شدند که در نهایت سبب ایجاد یک سامانه با قابلیت همزمان تشخیص و درمان شده است که علاوه بر دارا بودن خواص فیزیکوشیمیایی قابل قبول، باعث افزایش اثر بخشی دوکسوروبیسین شده و نیز امکان تصویر برداری تشدید مغناطیسی (ام. آر. آی) از محل تومور جهت بررسی‌های تشخصی را نیز فراهم می‌کند.


بیشتر بخوانید


معاون آموزش، تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی تربت‌حیدریه ادامه داد: تحقیق و پژوهش، به عنوان یکی از قوی‌ترین ابزار‌های پرورش استعداد‌های بالقوه محسوب می‌شود و با بهره‌گیری از روش‌های علمی، اطلاعات مورد نیاز برای تصمیم‌گیری و سیاست‌گذاری در حوزه سلامت را فراهم می‌آورد و اعضای هیات علمی این دانشگاه با اهتمام ویژه بر این امر در راه تعالی گام نهاده‌اند.

انتهای پیام//ا. غ

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار