به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان،با توجه به شیوع کرونا کلاسهای درس همچنان آنلاین برگزار می شود و معلمان که قبلاً به طور حضوری تدریس میکردند در حال حاضر به صورت اینترنتی با دانشآموزان در ارتباط هستند.در این میان والدین و بخصوص مادران نقش پررنگی در آماده سازی دانش آموزان و فضای خانه برای یادگیری بهتر دارند و با رعایت برخی نکات میتوانند به دانش آموزان کمک کنند که مطالب درسی را بهتر بیاموزند.
فردین منصوری رئیس اداره مشاوره تربیتی و تحصیلی اداره کل آموزش و پرورش استان کرمانشاه با تاکید بر اینکه والدین برای تمرکز بیشتر دانش آموزان برای یادگیری در کلاسهای درس آنلاین باید نکاتی را رعایت کنند، گفت: از والدین میخواهیم با فرزندان خود همدلی لازم را داشته باشند و درک کنند که آنها هم در شرایط سختی قرار دارند، لذا با صبوری و تشویق دانش آموزان میتوانند انگیزه بیشتری در آنها ایجاد کنند.
منصوری با بیان اینکه کارهای مربوط به درس و مدرسه باید نظم و ترتیب داشته باشد، گفت: والدین به دانشآموزان نظم در زمان و شیوه استفاده از تبلت و تلفن همراه را آموزش بدهند و این آگاهی را در آنها ایجاد کنند که استفاده بیش از اندازه از تلفن همراه و یا تبلت عوارض جسمانی و آسیبهای فیزیولوژیکی به همراه دارد و مدیریت این موضوع را خود والدین به عهده داشته باشند تا بچهها به بهانه درس خواندن همیشه تبلت به دست نباشند.
رئیس اداره مشاوره تربیتی و تحصیلی اداره کل آموزش و پرورش استان کرمانشاه با بیان اینکه مکان یادگیری دانش آموزان اهمیت دارد، گفت: در خانه محل درس خواندن باید تمیز و خالی از چیزهایی باشد که منجر به حواسپرتی دانشآموزان میشود.
منصوری با بیان اینکه بسیاری از دانشآموزان هنگام حضور در کلاسهای آنلاین در وضعیت دراز کشیده هستند، از والدین خواست برای فرزندان خود توضیح بدهند که وضعیتهای شبیه به خوابیدن موجب خواب آلودگی سریعتر آنها میشود
وی افزود: همچنین اگر درس خواندن با این وضعیت (دراز کشیده) به صورت عادت در میآید، بعدها در شرایط عادی نمیتوانند به درس خود بپردازند.
منصوری ادامه داد: راست نشستن در هنگام گوش دادن به درس و مطالعه اهمیت زیادی دارد، چون در این وضعیت مغز به حالت آماده باش قرار دارد و فرایند یادگیری در این حالت تسریع میشود.
منصوری داشتن آرامش را در تمرکز بیشتر دانشآموزان موثر ارزیابی کرد و افزود: از والدین درخواست میشود شرایط خانه را برای یادگیری بیشتر دانشآموزان آرام و به دور از تنش نگه داشته و تا حد امکان حین برگزاری کلاسهای درس فضای خانه را ساکت و به دور از هر نوع سروصدا نگه دارند.
وی ادامه داد: خانوادهها باید هر چیزی که باعث حواسپرتی دانش آموز میشود را رفع کرده و صفحههای مجازی را در تلفن همراه یا تبلت دانش آموز از دسترس خارج کنند.
منصوری یادآور شد: از خانوادهها انتظار میرود وسایل مورد نیاز دانشآموزان شامل کتابها، جزوهها، برنامه درسی، نرمافزارهای لازم و حتی کمی خوراکی یا نوشیدنی سالم و مقوی را در دسترس او قرار داده و از اتصال اینترنت اطمینان حاصل کنند.
منبع:ایسنا
انتهای پیام/
اول سری ب مدارس بلوچستان بزنید بعد به فکر حضوری باشید
تو بلوچستان مدارس اسمی به بهداشت کرونا پرتکل بهداشتی چیزی نمیدونن
شرط باز شدن این بود ک امار کلاس زیر ۲۰نفر باشه اما کلاس مدارس بلوچستان بالای ۲۰ نفره کلاس ما امارش ۲۸ نفره چجور کرونا کنترل میشه اقای وزیر بهداشت
کلاسی که امارش ۲۸ نفره چجور فاصله یک متری رعایت کنع چجور؟؟؟
ما تو مدرسمون هر روز یک مثبت کرونا داریم
تو مدرسه ما چیزی ب اسم ماسک ضد عفونی نیست
لطفا مدارسو غیر حضوری کنید ما تو مناطق محرومیم کسی ب داد ما نمیرسه
هنوز ن سرمایی هست چیزی مدارس های بلوچستان مثبت کرونا میدن زمستان بیاد با انفولانزا بعد چی میشه
مدارسو غیر حضوری کنید
یاالله