مهدوی شفیعیان گفت: احصاء مشکلات، تعیین اولویت ها و بررسی ظرفیت های قانون برای تسریع فرایند مطلوبیت بخشی به محیط زندگی مردم، تنها در چارچوب یک برنامه مدون با در نظر گرفتن اسناد بالادستی و اهداف عملیاتی و منطبق بر شناخت نیازهای ضروری مردم امکان پذیر است.
او گفت: زمینه اخذ نظرات، ایده ها و پیشنهادات اهالی شهرستان فراهم شده و مشارکت فعال صاحبان ایده به ویژه نخبگان شهرستان جهت سرعت دادن به توسعه شهرستان مورد انتظار است.
شفیعیان گفت: بخشداران به عنوان نماینده عالی دولت در بخش مکلف به ایجاد شرایط مطلوب برای اخذ نظرات مشورتی از دهیاران، شوراهای اسلامی و اقشار مختلف مردم و به ویژه نخبگان به منظور تنظیم برنامه اقدام سال با اهداف عملیاتی قابل تحقق در حوزه های فرهنگی، اجتماعی و به ویژه اقتصادی هستند.
نماینده عالی دولت در شهرستان جهرم گفت: شهر جهرم با نقش آفرینی اثرگذار در سطوح ملی و منطقه ای نیازمند نگاه ویژه در برنامه اقدام سال بوده و در این راستا برنامه ریزی لازم انجام و در حال پیگیری هستیم.
او گفت: اعضای شورای اداری شهرستان جهرم در این مسیر نقش مهمی به عهده داشته و انتظار می رود در کنار اهداف در نظر گرفته در اسناد بالادستی شامل برنامه پنج ساله اجتماعی، اقتصادی، فرهنگی، اسناد ملی و استانی آمایش سرزمین و کمیته برنامه ریزی شهرستان به عنوان چشم انداز و نقشه راه، با تعیین اولویت های خاص جغرافیایی شهرستان، نگاه جامع و نگرش توسعه پایدار و متوازن زمینه تحقق اهداف را مهیا و به ویژه در تحقق شعار سال «تولید، دانش بنیان، اشتغال آفرین مورد تاکید مقام معظم رهبری، اهتمام ویژه داشته و گزارشات عینی را به مردم جهرم انعکاس دهند.
منبع: شبستان