سعید خطیب زاده گفت: آزادسازی منابع مردم ایران و بازگشت پول های ایران به کشور به هیچ کشور ثالثی ربطی ندارد و این که دولت آمریکا تلاش می کند در مورد هر موضوعی که مربوط به ایران است ، دخالت کند ، نشان می دهد که چقدر رفتار آقای بایدن و دولت آمریکا با ادعاهایی که آقای بایدن مطرح میکند، فاصله دارد.
مدیر امور بینالملل بانک مرکزی دیروز گفت: بخشی از منابعی مانند حدود ۳۹۰ میلیون پوند که بیش از ۴۰ سـال، انگلیـس آن را مسـدود کرده بود، بخشی از مذاکراتی بود که هماکنون نیز درحال انجام است.
این درحالی است که دو روز پیش ند پرایس سخنگوی وزارت خارجه آمریکا گفته بود «پولی آزاد نشده و همه تحریمها علیه ایران برقرار است»
سخنگوی وزارت خارجه گفت: موضوعات باقیمانده در گفتوگوهای وین برای همه به صورت روشن گفته شده و در ۱۱ ماه مذاکرات همواره گفتیم تا زمانی درباره همه چیز توافق نشود درباره هیچ چیز توافق نمیشود؛ امروز هم توافقی در دسترس نداریم که درباره آن صحبت کنیم.
به گفته خطیب زاده گفتوگوها در وین با رعایت تمام مفاد برجام در جریان است و قرار نیست در برجام تغییری انجام شود؛ بنابراین دو سند برجام و قطعنامه ۲۲۳۱ شورای امنیت سازمان ملل متحد ، سنجه و معیار حرکت است.
سخنگوی دستگاه دیپلماسی درباره علت توقف مذاکرات و اینکه آیا بحث ماندن سپاه پاسداران در فهرست تروریستی عامل این توقف است گفت: توقف مذاکرات موضوعات باقیمانده بین ایران و آمریکا بیش از یک موضوع است.
بیش از یک ماه از توقف گفتوگوها بین ایران و ۴+۱ با هدف لغو تحریمها گذشته و خروج سپاه پاسداران ا از فهرست تروریسم از جمله موانع پیش روی گفتوگوهاست.
ششم فروردین امسال آقای امیرعبداللهیان، وزیر خارجه کشورمان، با اشاره به برخی اختلافات بین ایران و آمریکا در جریان مذاکرات وین گفت که خروج سپاه از فهرست تحریمهای آمریکا «از موضوعات اصلی ایران در مذاکرات است»
پیش از این جن ساکی سخنگوی وزارت خارجه آمریکا، خروج سپاه پاسداران از فهرست مذکور را تلویحا تایید کرده بود.
به گفته خطیب زاده، به نظر میآید واشنگتن سیاست تاخیر را در پیش گرفته و هر زمان آمریکا درباره چند موضوع باقیمانده پاسخ دهد به وین برمیگردیم. جو وین همچنان آماده توافق است.
سعید خطیب زاده در پاسخ به سوالی در مورد اظهارات سفیر اوکراین در تهران، مبنی بر اینکه ایرانیها کمکی به ما نکردهاند، گفت: سفیر اوکراین بهتر است، توئیت وزیر خارجه اوکراین را بار دیگر بخواند تا متوجه مواضع دولت خود شود.
سرگئی بوردیلیاک، سفیر اوکراین در مصاحبهای دیروز گفت تهران از کییف «حتی به اندازه یک ریال» حمایت نکرده و پس از جنگ، اوکراین از ایران خواهد پرسید که «وقتی احتیاج داشتیم، کجا بودید؟»
سخنگوی وزارت خارجه در باره روابط دوجانبه ایران و عراق گفت: یکی از مهم ترین موضوعات راه آهن شلمچه - بصره و کمیسیون مشترک و برخی پروژههای مشترک است که در حال اجرایی شدن است و تردد اتباع دو کشور و روان سازی صدور روادید و چند ده موضوع بین دو کشور در حال گفتوگو است.
گفتنی است، ایران و عراق نخستین بار در سال ۹۰ برای احداث این خط آهن تفاهم نامهای امضا کردند که اجرایی نشد؛ سه سال بعد بار دیگر تفاهم نامه احداث راه آهن شلمچه - بصره میان تهران و بغداد به امضا رسید.
خط آهن عراق، از بصره تا کربلا متصل بوده و درصورت تکمیل خط شلمچه به بصره میتواند به عنوان خط سفر ریلی زائران ایرانی مورد استقبال قرار گیرد.
از سوی دیگر این خط از سمت شرق عراق به اردن و شمال شرق به سوریه متصل است و میتواند زمینه دسترسی ایران به بازارهای سوریه را هم فراهم کند.
خطیب زاده در مورد روابط ایارن و ترکیه هم گفت که روابط ایران و ترکیه راهبردی چند لایه و بسیار با ثبات و تاریخی بوده است. درباره موضوع سوریه پرونده اختلافی روشنی داریم و از مسیر آستانه سعی کردیم اختلافات را مدیریت کنیم. آنچه برای ما روشن است تمامیت ارضی کشورهای منطقه و مرزهای بیناللملی در سوریه و عراق است و این موضوعی نیست که کسی درباره آن اختلاف نظر داشته باشد.
خطیب زاده در مورد طرح دولت انگلیس برای اعزام اجباری پناهجویان در این کشور به رواندا و اینکه آیا اتباع ایرانی هم در بین این پناهجویان هستند و اینکه آیا در این باره با مقامات انگلیسی گفتوگویی شده است هم گفت که طرح اعلامی توسط نخستوزیر انگلس واقعا شرم آور بود و اعزام اجباری پناهجویان به کشور ثالث توسط انگلیس از مدعیان حقوق بشر نه تنها بر خلاف تمامی کنوانسیونهای بینالمللی و مهاجران است، بلکه با مقدمات تمام رفتارهای بشردوستانه همخوان نیست.
وی شانه خالی کردن انگلیس از وظایف خود را جای تعجب دانست.
خطیب زاده می گوید بعید میدانم هیچ فرد آزادهای در انگلیس این را بشنود و بی تفاوت باشد. لیست و آماری توسط دولت انگلیس اعلام نشده که در چه زمانی اجرا و شامل چه کسانی میشود و حتما در خصوص این موضوع هر چه جلوتر برود این موضوع را پیگیری میکنیم و به عنوان کشوری که بیشترین مهاجران را پذیرفتیم با حساسیت این موضوع را پیگیری خواهیم کرد.
دولت انگلیس سه روز پیش اعلام کرد که برای مقابله با پناهجویانی که با قایقهای کوچک از کانال مانش عبور میکنند به رواندا کشوری کوچک در آفریقا می فرستد.
بوریس جانسون، نخست وزیر انگلیس، گفته این اقدام شامل افرادی میشود که از ابتدای سال جاری به طور غیرقانونی وارد انگلیس شدهاند.
این درحالی است که اکنون مقامات سازمان ملل مخالفت خود را با این طرح اعلام کردهاند.
گفتنی است، شمار پناهجویانی که پارسال به طور غیرقانونی و از مسیر خطرناک دریای مانش خود را به انگلیس رساندند سه برابر شده و این موضوع به یکی از چالش های انگلیس تبدیل شده است.
سخنگوی وزارت خارجه در خصوص توقف فعالیتهای بخشهای کنسولی اماکن دیپلماتیک ایران در افغانستان در پی تعرضهای اخیر هم گفت که فعالیتهای بخشهای کنسولی ما در افغانستان بلافاصله بعد از تعدی صورت گرفته متوقف شد و مقامات هیأت حاکمه فعلی افغانستان تماسهایی را با سفیر و سرکنسولهای ایران داشتند و اطمینانهای لازم را دادند و به صورت تدریجی از همان روز فعالیتها از سرگرفته شد. موضوع حضور اتباع افغانستانی در مقابل سفارتخانهها با محدویت روبرو بود که با اطمینانی که هیأت حاکمه سرپرستی افغانستان داد از سر گرفته شد.
به گفته خطیب زاده به طور جدی وضعیت اماکن دیپلماتیک در افغانستان و اتباع و دیپلماتهای ایران برای ما از اهمیت برخوردار است و ایران منتظر عمل مسئوولانهتر هیأت حاکمه و معرفی آنهاست که این تحریک و اقدام را انجام دادند.
از فاز رد شدید تو مرحله دیگری هستید
لابد فکر می کنند اونجا بیشتر در میارن که میرند
به کسی که با حساب و کتاب خودش به این نتیجه رسید مهاجرت کنه، چرا میگین فراری؟!!
نظریه ها را مرور میکردم
آدم میمونه گریه بکنه بخنده
جای تاسف واقعا
یعنی این مملکت یه این بزرگی با این نظریات
فراز فرود میکنه برادرانم به خدا چنین نیست
یکمی علمی تر به موضوع نگاه بکنیم
به این ساده گی ها هم نیست بخدا در دنیایی کنونی
هر چیزی سازوکارهای خودشو داره این نیست که
در جایگاهش قرار نگرفته باشی نمیتونی به این ساده گیها اظهار نظر بکنی
در یک کلمه ختم کلام
موضع ما در منطقه یا فرا منطقه ای اینکه
سیاست ما عین دیانت ما ودیانت ما عین سیاست ما
ما هیچوقت هیچوقت از این اصل عدول نکرده ونمیکنیم
هیچوقت
برادرانم همه اینهای که نوشته اید درست ولی اینها نیست
پس بیایدحداقل نگاهمان را به شرایط روز دنیا
به بروز رسانی بکنیم
آنوقت اینقدر حرص نمیخوریم بخدا
نکته دو: با توجه به اینکه تا 1 ماه خود شما جرئت نداشتید به جای عملیات نظامی، واضح بگید حمله نظامی پس مشخص میشه حرف سفیر اوکراین خیلی هم بی ربط نیست.
نکته سه: بفرمایید راه آهن بصره شلمچه، اهداف زیارتی نداره بلکه اهداف سیاسی نظامی داره چون شما میخواید یجوری خودتون رو به سوریه و لبنان وصل کنید تا دسترسیتون به اسرائیل راحت تر بشه پس بیخود سر ملت منت نگذارید، این راه آهن مثل راه آهنیه که رضا خان به بهانه ترقی ملت ساخت ولی هدفش کمک به انگلیس و شوروی در جنگ جهانی دوم بود.
نکته : پنجم : راه آهن رضا قلدر برای نوکری انگلیس و شوروی بود اما راه آهن شلمچه در راستای نیات اقتصادی و سیاسی و اعتقادی ملت و اسلام و ایران است چنانکه هخامنشیان هم کانال سوئز را در مصر کنونی حفاری کردند! البته این را زمانی می فهمید که نقاب بر کنید و حس مسلمان بودن و ایرانی داشته باشید .
نکته ششم : چرا هر آنچه گفتید منطبق با خواست غرب و گفته پیر زنان منافقین و تحریم کنندگان ملت است؟
این سفیر هم در حد و اندازه همان زلنسکی است و برای دلقک بازی کردن مناسب است
واگر این کمک ها را نبینید پس بسیار حق ناشناس خواهید بود.
قدرت هر حکومت دراداره مطلوب امور داخلی است!!؟
ازوقتی انقلاب کردید، مردم نه آسایش دارند ونه آرامش!؟؟
مردم درواقع داشتند، نون وماست شونو می خوردند، شماها آمدید، نون ماست با آرامش مردم شد، چلو کباب سمی وسرطانزا!؟!؟؟
کره شمالی هم بمب اتم داره پاکستان هم بمب اتم داره اما به مردم کرم زده و طاعون زده پاکستان و مردم ِگرسنه کره شمالی یه نگاهی بنداز شاید شما هم چیزی فهمیدی
فکر کن تو ایران قوانین کره شمالی رو بخوان تصویب و اجرا کنن صدای خودت اول در نمیاد ؟ بیا جواب بده
البته قبلش اوضاع مردم کره شمالی رو هم یه بررسی کن
حکومت اگر مردم دوست بود باید کاری کنه که تحریم ها برطرف بشه تا ایران بتونه باجهان ارتباط تجاری برقرار کنه ومردم ازاین معیشت کثیف نجات پیدا کنند!؟! چراحکام ایران، تجارت مارا به روس وچین کمونیست جهانخوار محدود کردندوما مجبور باشیم کالاهای بنجل وگران آنها را بخریم!؟!! چرا فقط به فکر خوتون هستید؟؟! خدا ریشه تونو بکنه؟!؟
حاکمیت اگر مردم دوست نبود این چهل سال را چون حکام قاجار و پهلوی به عیاشی خود می پرداخت نه در جان کندن برای رفع مشکلات و تحریم هایی که اربابان جهان که برکول این مردم حق طلب بسته اند . شما با این بیان نه از حق مردم بلکه از اقتدار مستکبران دفاع می کنید و به جای متهم شاکی را محکوم می کنید !!!!!!!!!!!!!!! این نوع قضاوت فقت لایق جنگی و قلعه حیوانات است.
روس و چین کنونی شکل ناقص ودنباله رو همان نظام سرمایه داری غرب هستند و کمونیست 30 سال است که به زباله دان تاریخ پیوسته است که این ملت تنها دروازه ارتباطیش با جهان از این دو قدرت است و شما یا نباید جنس بنجل آنان را بخرید و خود کفا باشید و یا همین راه تنفس اقتصاد جهانی را هم خود مسدود کنید ! ولی دانشمند این یعنی مرگ ملت نه راه نجات ملت و این هم دست شدن با استکبار غرب است .
حال چه کسی خود خواه و فقط به فکر خودش است؟ خدا شما را پایدار کند و ریشه منافقان و ستون پنجم دشمن را بخشکاند.
مگر اوکراین خودش چه گلی به سر دیگر کشورها تا به حال زده که توقعات بی جا از ایران یا کشورهای دیگر دارد ! اتفاقا شما که فقط با یک کشور طرفید و اینهمه کشور هم حامی شما هستند آنموقع که صدام به ایران حمله کرد و صدام هم مثل شما کلی حامی داشت شما کجا بودید ؟ شما چه عرض اندامی کردید ؟ شما چه خودی نشان دادید؟ خدا رحم کرده که همیشه در حال عیش و نوش و تفریح و خوشگذرانی بودید یک قدم برای فلسطین سوریه افغانستان عراق برداشتید که حالا انقدر توقع دارید . زمین گرد است ...
البته تنها کاری که میتوان برای همه کرد این که صلح برقرار و مردم بی گناه تاوان اشتباهات دیگران را ندهند.
و یک نصیحت
مسوولین و رئیس شما شما اگر عاقل بودند کشور خود را میدان زورآزمایی دیگران نمیکردند، البته اگر دست نشانده دیگران نباشند که در مورد زلنسکی انطورکه ازشواهد پیداست بعید میدانم مستقل باشد.
یا از خود وجودی نشان دهیم و عزت و شرف و ملک و مال و ناموس خود را با چنگ و دندان از دژخیمان محفوظ نگه داریم.
چه دردی از اقتصاد خراب ایران دوا میکنه
سفره مردم بزرگ تر بشه خوبه
واقعا پولها برای مردم ایران است؟ کاش میتونستیم باور کنیم !
مال خودتون و آقازاده هاتونه.