موسوی نژادیان:

هنرمندان در عرصه فیلم کوتاه، سفیران کشور هستند

معاون هنری سینمایی اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی گفت: شاید یکی از بهترین سفیران برای معرفی ظرفیت‌های کشور در جشنواره‌های مختلف بین‌المللی هنرمندانی هستند که در عرصه فیلم کوتاه فعالیت می‌کنند.

رسول موسوی نژادیان در مراسم اختتامیه دهمین دوره جشنواره استانی فیلم کوتاه شیراز گفت: فیلم کوتاه مهمترین و جدی‌ترین عرصه هنرنمایی هنرمندان و سینماگران است.

معاون هنری سینمایی اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی فارس گفت: شاید برخی نگاهشان این باشد که پله اول و اساس ورود به فیلم بلند سینمایی فیلم کوتاه است. اما به نظر بسیاری از صاحب‌نظران این نگاه دقیقی نیست.

موسوی نژادیان  گفت: برخی از افراد فعال در عرصه فیلم بلند نیز تصورشان این است که فیلم کوتاه عرصه‌ای برای افراد آماتور است، اما این نکته نیز بر مورد تأیید افراد فعال در حوزه سینما نیست.

او گفت: فیلم کوتاه رسته‌ای بسیار جدی است که توانایی زدن حرف‌هایی مهم و متفکرانه دارد. شاید یکی از بهترین سفیران کشور ما و هر کشور دیگر برای معرفی ظرفیت‌های کشور در جشنواره‌های مختلف بین‌المللی هنرمندانی هستند که در عرصه فیلم کوتاه فعالیت می‌کنند.

معاون اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی فارس گفت: متأسفانه فیلم کوتاه به اندازه فیلم بلند دیده نمی‌شود. این در حالیست که در بسیاری از حوزه‌های کشور تأثیرات اجتماعی و فرهنگی فیلم کوتاه بیشتر از فیلم بلند سینمایی است.

او گفت: ممکن است در برگزاری این رویداد‌ها هم مشکلات و نقایصی باشد که قطعا در این رویداد هم این نواقص وجود دارد و امیدواریم با کمک هنرمندان و افراد که نقد می‌کنند جشنواره یازدهم جشنواره‌ای متفاوت، وزین و با کمترین نقص برگزار شود.

جشنواره فیلم کوتاه شیراز نیازمند تبلیغات بیشتر

کیانوش عیاری داور دهمین دوره جشنواره استانی فیلم کوتاه شیراز گفت: حدود ۷۰ نفر برای اختتامیه دهمین جشنواره فیلم کوتاه شرکت کردند. برای من که از سینمای آزاد در سال ۱۳۴۶ در اهواز فعالیت در سینما را آغاز کردم و یکی از آغازگران سینمای آماتور ایران بودم جای تعجب است دیدن سالنی که یک دهم آن به زحمت پر شده است.

او گفت: برای من شگفت انگیز است که شیراز به عنوان قلب و پایتخت ایران چرا باید برای برگزاری این فستیوال اینچنین خموده باشد؟ جای مردم شیراز در این جشنواره خالی است.

عیاری گفت: حدود ۵۰ فیلمساز در این جشنواره شرکت کردند، سینمای ایران در جهان یک جایگاه فخیم و پراهمیت دارد. سینما به عنوان هنر اصلی در شرایط کنونی ایران محسوب می‌شود. شاید بتوان گفت عدم تبلیغات کافی برای برگزاری این جشنواره یکی از دلایل عدم استقبال از این رویداد بوده است.

تعداد آثار رسیده به جشنواره ۱۰۳ اثر بود که ۳۵ اثر به بخش داوری راه یافتند. کیانوش عیاری، محمد برفر و کریم لک‌زاده اعضای هیات داوران جشنواره بودند.

برگزیدگان این جشنواره عبارتند از:

جایزه ویژه برای فیلم تماس ساخته فرزاد قبادی‌نژاد

جایزه ویژه، لوح تقدیر و جایزه نقدی کودک و نوجوان برای فیلم کل آب به متین آراسته

جایزه بهترین فیلم‌نامه لوح تقدیر برای فیلم دانته به امین تبار
جایزه بهترین تدوین به فیلم موقعیت آرام برای مرجان طبسی
جایزه بهترین تحقیق و پژوهش برای فیلم منتقد به فیلم تنها چند متر برای حجت طاهری
بهترین فیلم‌برداری به فیلم داچ برای امین باقری
بهترین بازیگر به فیلم تماس برای سارینا دشتی
بهترین فیلم اولی به فیلم موقعیت آرام برای مهدی دواچی
جایزه بخش آسیب‌های اجتماعی به فیلم حدس فروشنده ساخته زهیر سقاچی

بخش تجربی
جایگاه یک به فیلم ماهور ساخته وحید مباشری و اسما درویش خوب
جایگاه دوم به فیلم بن‌بست ثمر ساخته هاشم بی‌طرف

بخش پویانمایی
بهترین پویانمایی به بی‌قراری ساخته مهدی صدیقی

بخش مستند
بهترین فیلم مستند به فیلم ییلاق سرد برای محمدحسین فلاح‌زاده و محسن دانشور

بخش داستانی
جایگاه یک به فیلم دانته ساخته امین تبار
جایگاه دو به فیلم داچ ساخته مهدی زارعی

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار