نظارت جهاد کشاورزی خراسان رضوی بر بازار شب یلدا آغاز شد

معاون توسعه بازرگانی و صنایع کشاورزی سازمان جهاد کشاورزی خراسان رضوی گفت: نظارت جهاد کشاورزی بر بازار شب یلدا با تیم‌های ویژه نظارتی و بازرسی با هدف حمایت از مصرف‌کننده آغاز شد.

حمید جنتی افزود: درآستانه مراسم شب یلدا طی هماهنگی با تشکل‌ها و دستگاه‌های نظارتی استان خراسان رضوی، روزانه ۱۰ گروه نظارتی و بازرسی از امروز کار نظارتی خود را ویژه ایام شب یلدا آغاز کردند.

وی ادامه داد: با تقسیم کار میان بازرسان اتاق اصناف، سازمان صنعت، معدن و تجارت و جهادکشاورزی به جهت رعایت حقوق مردم این تیم‌های نظارتی بر روند عرضه اقلام انجام می‌شود.

وی با اشاره به برگزاری جلسات متعدد با سازمان ساماندهی مشاغل و میادین میوه مشهد در راستای ایجاد بازار‌های عرضه مستقیم میوه، بیان کرد: طبق هماهنگی انجام شده و با همکاری ۲۰ واحد صنفی، اعمال تخفیف حداقل۲۰ درصدی در عرضه میوه در سطح شهرستان مشهد ویژه ایام منتهی به آذرماه سال جاری (شب یلدا) انجام می‌شود.

وی ادامه داد: تعداد واحد‌های صنفی در این قالب طی امروز و فردا افزایش دارد.

جنتی بیان کرد: راه اندازی چهار بازار عرضه مستقیم میوه با هماهنگی و مشارکت سازمان میادین شهرداری و اتحادیه میادین میوه مشهد در میدان راهنمایی، سازمان جهاد کشاورزی، بلوارتوس و چهارراه مخابرات قاسم آباد از دیگر اقدامات انجام شده است.

وی ادامه داد: در غرفه عرضه مستقیم کالا‌های اساسی میدان راهنمایی علاوه بر میوه، اقلامی نظیر حبوبات، برنج، تخم مرغ و روغن با ۱۵ درصد زیرقیمت مصرف کننده عرضه می‌شود.

بیش از ۳۳۸ هزار بهره بردار در بخش کشاورزی خراسان رضوی فعالیت دارند و حجم تولید سالانه انواع محصولات باغی، زراعی و دامی این استان هشت میلیون تن است. همچنین ۲ میلیون و ۱۳۸ هزار هکتار عرصه مستعد کشاورزی در خراسان رضوی وجود دارد. سالانه یک میلیون و ۲۰۰ هزار هکتار زمین در این استان زیر کشت ۸۳ نوع محصول می‌رود که ۹۰۰ هزار هکتار از این سطح مربوط به زراعت و ۳۰۰ هزار هکتار آن باغ است.

بخش کشاورزی ۱۸.۳ درصد اشتغال و ۴۰ درصد صادرات غیرنفتی خراسان رضوی را به خود اختصاص داده است. درآمد سالانه بخش کشاورزی استان خراسان رضوی بیش از ۱۴۰ هزار میلیارد ریال است. همچنین ۱۰ درصد جمعیت دام کشور به ظرفیت ۱۵ میلیون راس متعلق به خراسان رضوی است که این ظرفیت رتبه‌های اول تا سوم تولید گوشت قرمز، گوشت سفید و تخم‌مرغ کشور را در این استان فراهم آورده است.

این بخش در خراسان رضوی سالانه ۷.۵ میلیون تن محصولات کشاورزی با ارزش بیش از ۵۰ هزار میلیارد تومان تولید می‌کند و بر این اساس ۱۸.۳ درصد اشتغال استان در بخش کشاورزی قرار دارد.

خراسان رضوی در تولید هفت محصول کشاورزی و دامی رتبه اول، و در تولید ۹ محصول رتبه دوم، در تولید ۶ محصول رتبه سوم و در تولید چهار محصول رتبه چهارم را در میان استان‌های دیگر کشور دارد.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار