دراين روزها بازار خريد آجيل بسيار داغ است ولي بايد توجه داشت براي خريد آجيل چه نكاتي را رعايت كنيم.

دكتر مسعود كيمياگر متخصص تغذيه در گفتگو با خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران گفت: در ايران آجيل هاي شور بيشتر استفاده مي شود به طوري كه گاهي تكه هاي نمك چسبيده را به نخودچي را بارها شاهد بوديم.

وي اظهار داشت: همان طور كه مي دانيم شوري بيش از اندازه باعث افزايش فشار خوب در افراد مي شود.

كيمياگر بيان داشت: براي خريد آجيل بايد به چند نكات توجه داشته باشيم:

*سعي شود از آجيل هايي كه با سركه تفت داده شده استفاده شود.

*آجيل نبايد بوي زمختي بدهد.

*از خريد آجيل هاي كهنه امتناع شود.

*آجيل ها را امتحان كنيد اگر به صورت پودر در دست درآمد مرغوب نيستند اصطلاحاً به اين نوع آجيل ها تارعنكبوتي مي گويند.

*آجيل هاي رنگ شده استفاده نكنيد، براي شناخت آن مي توانيد دستان خود را امتحان كنيد اگر دستتان رنگ گرفت استفاده نكنيد.

*سعي شود از آجيل هاي بسته بندي شده كه تاريخ مصرف دارند استفاده شود و از آجيل هاي فعه اي استفاده نشود./عط

 

** براي مطرح كردن سوالات پزشكي خود اينجا را كليك كنيد.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار