اين پژوهشگر موسسه كيهان تصريح كرد: به سبب محرمانه بودن تحقیقات و تشخیص بازپرس محترم، وكيل من اجازه حضور در جلسه را نیافت اما برخی افراد که سمتی در پرونده نداشتند در این جلسه حضور داشتند که جای تعجب دارد.
فضلینژاد گفت: به بازپرس محترم نیز اعلام کردم که رای محکمه جمهوری اسلامی را برای خود لازم التباع ميدانم و راي هر چه باشد، به آن تمكين خواهم كرد.
وي اظهار داشت: در مقام دفاع از خود ايراداتي را به بازپرس ارائه دادم؛ از جمله اینکه اين دعوي از سوي نهاد رياست جمهوري به طور كلي مطرح شده و "منجز" نيست و مصداق نشر اكاذيب یا افترا را مستند به نوشتههای من مشخص نكردهاند؛ هیچ یک از اتهامات را قبول ندارم و دلایل و استنادات زیادی را مبنی بر همگرایی مشایی با گفتمان فراماسونری به دادگاه ارائه میکنم و بر سر این ادعا، محکم ایستادهام.
پژوهشگر موسسه كيهان با اشاره به اينكه طی 3 ساعت، اتهامات افترا، نشر اكاذيب، تشويش اذهان عمومي به وی تفهیم شده است، گفت: افتخار ميكنم كه در دادگاه جمهوري اسلامي محاكمه ميشوم.
نویسنده کتاب «ارتش سری روشنفکران» ادامه داد: وقت دومین جلسه به ادامه تحقيقات به اتمام رسيد و پرونده شکایت دولت از اینجانب هنوز منجر به صدور راي نشده است.
لازم به ذكر است؛ در هشتم آذر ماه سال جاري، پیام فضلینژاد در نخستین جلسه بازپرسی لایحه دفاعیه و مستندات خود را در 22 صفحه به شعبه 12 دادسرای فرهنگ و رسانه ارائه کرده بود.
در جلسه نخست رسیدگی به این شکایت علیرغم حضور پژوهشگر کیهان، وکیل معاونت حقوقی رییسجمهور از حضور در جلسه خودداری کرد اما در اواخر جلسه دوم روحالله بشارت، نماینده حقوقی دولت در شعبه 12 دادسرای فرهنگ و رسانه حضور یافت.
انتهاي پيام/